خواص خارق العاده تخم شوید

    کد خبر :449211
خواص تخم شوید

یکی از گیاهان پرخاصیت و دارویی پر مصرف در طب سنتی تخم شوید است که برای درمان بیماری‌های گوناگون از آن استفاده می‌شود. معمولاً از برگ‌های گیاه شوید به دلیل داشتن بوی مطبوع و مخصوص جهت طبخ غذا  بصورت تازه و خشک استفاده می‌شود.

میوه گیاه شوید تخم شوید نام دارد، که علاوه بر مصرف در غذا، جهت مصارف دارویی و درمانی بکار می‌رود. از خواص تخم شوید می‌توان به درمان بیماری‌های مختلف دستگاه گوارش نظیر سوء هاضمه، ورم و زخم معده  اشاره کرد همچنین جهت افزایش  شیر مادران شیرده و درمان بواسیر، باد فتق، سکسکه و کاهش چربی خون می‌توان از دم کرده تخم شوید استفاده کرد.

جهت اطلاع از خواص باورنکردنی تخم شوید به اینجا مراجعه کنید

معرفی گیاه شوید

شوید از انواع گیاهان علفی با برگ‌هایی سوزنی شکل و گل‌های چتری سفید و زرد همراه با دانه‌های ریز است. محل پیدایش اولیه شوید در کشورهای ایران، هندوستان و مصر بوده و پس از آن به دیگر کشورها انتقال یافته است.

دانه یا تخم شوید بصورت مستطیل یا بیضی شکل و مسطح با رنگ قهوه‌ای روشن همراه با بوی تند و اسانس است.

خواص تخم شوید

ذات طبعی تخم شوید از نظر طب سنتی گرم و خشک است، از مهمترین خواص تخم شوید می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

هضم کننده غذا، مقوی برای معده و بادشکن است و همچنین و جهت سلامتی دستگاه گوارش استفاده می‌شود

استفاده جهت درمان بیماری‌های دستگاه تناسلی است

استفاده جهت درمان استفراغ و تشنج

استفاده جهت درمان سکسکه است

استفاده جهت کاهش چربی خون

تسکین درد کلیه‌ها و درد در ناحیه مثانه

استفاده از آن به عنوان آرام بخش جهت درمان ناراحتی‌های عصبی

مصرف برای افزایش اشتها 

استفاده جهت درمان بواسیر و امراض ناحیه مقعد

استفاده جهت افزایش میزان شیر مادران شیرده

گفتنی است استفاده از گرد تخم شوید جهت درمان بسیاری از ناراحتی‌های دستگاه گوارش مفید بشمار می‌رود، همچنین به عنوان یکی از بهترین داروهای طب سنتی جهت درمان سوء هاضمه، دل مالش، ترش کردن معده، ورم معده، درد و سوزش معده و حتی زخم معده است. توصیه می‌شود پس از پاک کردن تخم شوید، آن را آسیاب کرده تا به گرد تبدیل شود و به میزان نیم تا 1 گرم بعد از هر وعده غذایی استفاده شود.

شایان به ذکر است از دیگر خواص خارق العاده تخم شوید استفاده از آن جهت تسکین دل درد در حیوانات است. به عنوان مثال برای گوسفند و بز کافیست مقدار ۶۰۰ گرم تخم شوید، به دام داده شود تا نفخ و دل درد در دام از بین برود.

در پایان باید به این نکته مهم نیز اشاره شود که مصرف تخم شوید در زنان باردار  بسیار خطرناک بشمار می‌رود چراکه شرایط سقط جنین را فراهم می‌آورد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید