لرستانی: تغییری در فدراسیون نمیبینم، فقط بنا و محمدی آمدهاند
علیرضا لرستانی، سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان گفت: ادبیات گفتاری در کشتی تغییر کرده بود، به هرشکل کشتیگیر نگاه میکند به ادبیات و کلام مربیاش و بعد همین شیوه در کشتی جاری میشود.
علیرضا لرستانی در مورد تغییرات ایجاد شده در فدراسیون کشتی اظهار داشت: من که تغییری ندیدم، همه چیز مثل قبل سر جایش هست! فقط محمد بنا و غلامرضا محمدی به عنوان سرمربیان تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی انتخاب شدهاند، اما فدراسیون هیچ تغییری نداشته است. همان زمان که رسول خادم رئیس فدراسیون بود، قرار شده بود که کارهای اجرایی را حمید بنیتمیم انجام دهد، اکنون هم کار با همان روال پیشمیرود.
وی ادامه داد: اینطور که مشخص است بنیتمیم رئیس فدراسیون کشتی میشود. وقتی رئیس هیئتی غمنامهای برای رفتن خادم در پیج اینستاگرامیاش مینویسد، مشخص است که این مجمع که رأی صددرصدی به رسول خادم داده بود، نایبرئیس او را انتخاب خواهد کرد. فعلا که همه صحبتها روی همین محور است که بنیتمیم رئیس فدراسیون خواهد شد. ضمن اینکه وقتی او با قدرت میآید و برای بنا و محمدی حکم سرمربیگری میزند، بدین معناست که یا خودم رئیس بعدی فدراسیون هستم و یا با رئیس بعدی در تماس هستم!
دارنده 5 مدال سنگینوزن کشتی آسیا در مورد بازگشت دوباره محمد بنا به کادرفنی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: بنا یک آدم عاشقِ کشتی فرنگی است، در این هیچ شکی وجود ندارد. این روزها مردم او را کیمیاگر میدانند، این چیزی است که در ذهن مردم رفته است.
به گزارش تسنیم ،لرستانی تاکید کرد: من میگویم که مردم ما خیلی احساساتی هستند، چیزی شبیه به مردم هند. شما فیلمهای هندی را دیدهاید که وقتی یک نفر یک بار شخصیت مثبت را بازی میکند، دیگر در آن کشور به بت و الهه خوبی تبدیل میشود. ما مشابه چنین چیزی را در کشور خودمان هم میبینیم، فلان آقای بازیگر یک بار نقش یک انسان خوب و تاریخی و مذهبی را بازی کرد، بعد هم خودش باورش شد که آن شخصیت است و هم مردم! حالا میخواهند برنامه فوتبالی بسازند، از او به عنوان اسوه اخلاق دعوت میکنند، میخواهند در مورد کشتی بپرسند باز هم از او دعوت میکنند. ما در این نقشها غرق میشویم.
سرمربی سال گذشته تیم ملی کشتی فرنگی افزود: یکی از کارهای خوبی که رسول خادم انجام داد و واقعا نمیشود کتمانش کرد، مبارزه با دوپینگ بود. ضمن اینکه ادبیات گفتاری در کشتی تغییر کرده بود. به هرشکل کشتیگیر نگاه میکند به ادبیات و کلام مربیاش و بعد همین شیوه در کشتی جاری میشود. عصر ادبیات چاله میدانی تمام شده، کشتی ما جدا از قهرمانی، ادب و تربیت میخواهد. به هرحال در مورد هر آدمی که میخواهیم صحبت کنیم باید همه جوانبش را در نظر بگیریم.