«بیکاری» آنهم در کشوری که ۳۰ میلیون کمبود نیروی کار دارد
معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: ایران با یک درصد جمعیت جهان دارای ۱۱ درصد منابع جهانی است؛ کشوری که ۳۰ میلیون نفر کمبود نیروی کار دارد از بیکاری مینالد.
حجتالله عبدالملکی معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امروز در همایشی که با محوریت کار آفرینی در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی نیشابور برگزار شد، گفت: در چهلمین سال انقلاب مهمترین چالش آمریکا و غرب ظرفیتهای اقتصادی است که در ایران وجود دارد. از سال ۵۷ یک رویارویی تمدنی بین اسلام و کفر به وجود آمد. سنت الهی به این بوده است که جبهه اسلام پیروز شود، به همین دلیل آمریکا مطمئن است که اگر انقلاب اسلامی را متوقف نکند زمین خواهد خورد. اگر تمدن اسلامی نوین شکل بگیرد که این اتفاق خواهد افتاد، ابتدا کشورهای اسلامی حول این محور قرار خواهند گرفت سپس کشورهای خاکستری که نه طالب حق هستند و نه مستکبر و در نهایت جبهه استکبار تنها خواهد ماند.
وی افزود: آمریکا و اروپا که به عنوان مغز متفکر اقتصاد شناخته میشوند عملا زالوهای اقتصادی هستند. اگر کشورهای دیگر از پیرامون اینها دور شوند عملا امریکا و اروپا کشورهای فقیری مانند افغانستان و پاکستان میشوند یا اینکه خودشان مجبورند به تمدن اسلام بپیوندند. تنها چیزی که ایران برای موفقیت نهایی کم دارد، ایجاد یک قدرت بینالمللی اقتصادی است.
معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد افزود: ما هجدهمین اقتصاد جهان هستیم و خودمان نیز میدانیم که با این رتبه نمیشود تمدنی بنا کرد، اما خود غربیها میگویند که ایران میتواند دومین یا سومین قدرت اقتصادی جهان باشد؛ ایرانی که با یک درصد جمعیت جهان دارای ۱۱ درصد منابع جهانی است به علاوه سابقه تمدنی قوی و انسانهای توانمند دارد، به همین دلیل است که غربیها بر جنگ اقتصادی تمرکز کردند.
به گزارش ایسنا، عبدالملکی گفت: سیاسیون غربی بر تحریم داخلی تمرکز کردند، این تحریمها همان زنجیرهایی است که به دست و پای اقتصاد است. کشوری که ۳۰ میلیون نفر کمبود نیروی کار دارد از بیکاری مینالد که دلایل مختلفی دارد.
وی بیان کرد: یکی از کارهایی که امام انقلاب کردند تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) برای مقابله با تحریمها بود؛ خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران توانسته در رفع فقر که محصول تحریمها بوده موفق باشد. زمانی که امام حکومت انقلاب اسلامی را تاسیس کرد ۴۶ درصد مردم طبق آمار بینالمللی در فقر مطلق بودند که تا امروز این آمار به زیر ۸ درصد رسیده است.