سرنوشت ۱۲۰ پرونده زمین خواری در مجلس
رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: با هدف مقابله با زمین خواری، ۱۲۰ پرونده مربوط به این موضوع در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.
داوود محمدی افزود: این پرونده ها شامل مواردی از تجاوز، تصرف و تغییر کاربری غیرقانونی زمین در اراضی حریم شهرها و روستاها، زمین های کشاورزی، منابع ملی، جنگلها و مراتع هستند.
وی اظهار داشت: با مطالعه و بررسی این پرونده ها در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در خصوص معضل زمین خواری آسیب شناسی شده و راه های جلوگیری از این اقدام مجرمانه توسط دستگاه ها و نهادهای ذیربط مورد بررسی قرار گرفته است.
رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از تخلفات مربوط به زمین خواری به کم کاری مدیریتی و کوتاهی دستگاه های ذیربط و ضعف نظارتی بازمی گردد و بخشی نیز به کمبود نیرو و تجهیزات مرتبط است و قسمتی نیز به قوانین و مقررات بازمی گردد که نیاز به اصلاح و بازنگری دارند.
وی با بیان اینکه بیشتر موارد زمین خواری و تصرف غیرقانونی زمین در کشور به استان های شمالی و قسمت های شمالی تهران مربوط است، اظهار داشت: بخشی از جرایم این حوزه نیز به اجرا نشدن طرح کاداستر (حدنگاری اراضی) در برخی زمین های کشاورزی اختصاص دارد.
نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: بزودی توسط کمیسیون اصل ۹۰ گزارشی از پرونده های مطالعه شده زمین خواری و راه های مقابله بهتر با این عنوان مجرمانه در صحن علنی مجلس ارایه می شود.