جزییاتی از فوت ۲ معتاد متجاهر در تهران
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جزییات فوت دو معتاد متجاهر در یکی از مناطق تهران گفت: طی ۶ ماه نخست امسال ١٨ مراکز کاهش آسیب گذری در استان تهران به ٣٩٧١ نفر خدمات ارائه کردهاند.
فاطمه عباسی در گفتوگو با ایسنا، در مورد فوت دو معتاد متجاهر در ماه جاری در یکی از مناطق تهران گفت: براساس بررسیهای صورت گرفته اتفاقا یکی از این دو نفر قبلا به یکی از مراکز DIC سازمان بهزیستی مراجعه و خدماتی را دریافت کرده بود به طوریکه پس از توانمندسازی به عنوان فرد «همتا» در جلسات DIC شرکت میکرد.
وی با بیان اینکه این دو معتاد در نزدیکی مددسرایی متعلق به شهرداری تهران در منطقه تهرانسر فوت کردند افزود: این مددسرا پیشتر در اختیار موسسات سازمان بهزیستی قرار گرفته بود اما در زمان فوت این دو معتاد درحالت تعطیل و غیرفعال به سر میبرد.
عباسی در ادامه تصریح کرد: در این مرکز موسسهای زیر نظر سازمان بهزیستی فعالیت میکرد که به دنبال تمهیدات مدیریتی شهرداری تهران از خرداد ماه سال جاری قرار بود مسئولیت آن به موسسه دیگری واگذار شود، که حادثه فوت این دو معتاد رخ داد.
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی همزمان با آغاز فصل پاییز و زمستان مشکلی در مورد فراهم کردن سرپناه برای معتادان بی سرپناه ندارد، افزود: با وجود تمام مشکلات بودجهای که متوجه سازمان بهزیستی است، در صورت احساس نیاز برای افزایش تعداد گرمخانهها، سازمان بهزیستی فضاهای جدیدی را فراهم میکند، اما با این وجود تا کنون با کمبود فضای نگهداری معتادان در شهر تهران رو به رو نبودهایم.
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شلترها و کمپهای درمان اعتیاد سازمان بهزیستی همزمان با آغاز فصل سرما در تهران فعال هستند، گفت: بر اساس آخرین شنیدهها نیز این مرکز دوباره بازگشایی شده است.
عباسی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ١٨۶ مرکز اقامتی بهبودی میان مدت در تهران فعال هستند گفت: این مراکز در ۶ ماه نخست امسال به ۲۹ هزار و ۸۰۶ نفر خدمات ارائه کردهاند.
وی با اشاره به فعالیت ١٨ مراکز کاهش آسیب گذری در استان تهران و ارائه خدمات به ٣٩٧١ نفر در ۶ ماه نخست امسال اظهار کرد: ١۴ مرکز سرپناه شبانه روزی نیز به ١٢٠٢ نفر خدمات ارائه کردهاند.