برنامه ویژه بنیاد علوی برای همایش ملی روز روستا و عشایر
بنیاد علوی که مدتهاست کارآفرینی و اشتغالزایی در روستاها را در سرلوحه خدماتش در راستای محرومیت زدایی از کشورمان قرار داده، بنا دارد با برگزاری همایشی، الگوی موفقی از خدمات در این عرصه پیش روی همگان قرار دهد.
به گزارش بازتاب، همایش ملی روز روستا و عشایر در کشورمان در ایستگاه پنجم، قرار است با تغییراتی بزرگ برگزار شود؛ تغییراتی در راستای ارائه طرحها و برنامههای به کار بسته شده و در دست اجرا که قرار است با برگزاری کارگاههایی مختلف، بیش از پیش نمود عینی یافته و الگویی از این دست اقدامات پیش روی دیگر نهادها و عموم مردم قرار دهد.
آن گونه که اعلام شده، در این همایش یک روزه که هفدهم مهرماه و در سالن تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار خواهد شد، علاوه بر سخنرانی جمعی از مسئولان از جمله مهندس سعیدیکیا، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و دکتر رضوی، معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری، هفت کارگاه تخصصی با هدف ارائه گزارش خدمات صورت گرفته در عرصه های مختلف کارآفرینی روستایی و مدل اشتغالزایی در این عرصه ها برگزار خواهد شد.
قرار است در این کارگاهها مباحث مفصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و کارآفرینی روستایی از منظر «الگوهای موفق توسعه، تسهیلگری، مهارت آموزشی و پایداری مشاغل»، «قانون حمایت از توسعه اشتغال پایدار روستایی»، «صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی»، «کسب و کارهای کوچک و متوسط»، «استارتآپ ها، اپلیکشنها و فضای مجازی»، «اسناد و املاک و دارائیهای روستایی» و «بازار و زنجیره ارزش» با حضور صاحبنظران هر حوزه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
بر این اساس، در این همایش علاوه بر کارشناسانی از بنیاد مستضعفان، صاحب نظران مختلفی از نهادهایی مانند معاونت سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تعاون روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز حضور خواهند.
حضور کارآفرینان برتر طرحهای اشتغالزایی روستایی، کارآفرینان برتر طرحهای صندوق کارآفرینی امید، افراد فعال در استارتآپها و مدیران ملی حوزه روستا و عشایر در این همایش، رویکرد دیگری است که بنیاد علوی برای برای افزایش غنای این همایش به کار بسته تا در نتیجه آن، فضای تضارب آرا فراهم آمده و آینده ای روشن تر پیش روی طرح های اشتغالزایی روستایی و عشایری قرار گیرد.
دورنمای روشنی که هدف اصلی از برگزاری چنین همایشی، نیل به آن است. همایشی که شعار امسال آن «کارآفرینان روستایی، کالای ایرانی، ارتقاء تولید ملی و ارزش آفرینی» انتخاب شده و امید میرود که بتواند سهمی قابل توجه در تحقق شعار سال، «حمایت از کالای ایرانی» ایفا کند.