در بازدید رییس هلال احمر از نمایشگاه دستاوردهای طرح مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه عنوان شد

فراهم کردن بستر مناسب برای آموزش کارکنان وظیفه و سربازان توسط هلال احمر

    کد خبر :382899

نمایشگاه تخصصی دستاوردهای طرح مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در حاشیه سومین جلسه شورایعالی سیاستگذاری قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با حضور جمعی از وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی کشور در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

این نمایشگاه با هدف عرضه و نمایش دستاوردهای برخی دستگاه‌های اجرایی کشور از جمله جمعیت هلال‌احمر و نیز تبادل تجربیات و هم‌اندیشی سازمان‌های مختلف در امر کمک به مهارت‌آموزی کارکنان و سربازان وظیفه در ایجاد شرایط اشتغال برای جوانان در طول خدمت مقدس نظام وظیفه دایر و مورد استقبال مقامات حاضر در جلسه شورای سیاستگذاری قرار گرفت.

سردار سرلشگر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و سردار سرتیپ فرحی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه این ستاد و نیز دکتر علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال‌احمر که پیش از این در تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور ارائه آموزش همگانی به بیش از ۵۰۰ هزار تن از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در حوزه آمادگی در برابر مخاطرات اعلام آمادگی کرده بودند، از جمله بازدید کنندگان نمایشگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، از غرفه معاونت آموزش، پژوهش و فناوری هلال‌احمر بودند و در این زمینه توضیحات لازم در زمینه فعالیت‌ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی هلال‌احمر از سوی دکتر احمد سلطانی، مدیرکل آموزش عمومی، پایه و همگانی این معاونت ارائه شد.

سردار باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از غرفه جمعیت هلال‌احمر اظهار کرد: توانایی و ظرفیت هلال‌احمر در خصوص آموزش همگانی قابل تحسین است و ستاد کل نیروهای مسلح بستر مناسب را برای آموزش‌های لازم در این بخش به کارکنان وظیفه و سربازان تحت نظر خود در دوره های آموزشی ابتدای خدمت فراهم کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد که تفاهم‌نامه مشترک ستادکل نیروهای مسلح با جمعیت هلال‌احمر موجب ارتقای آموزش کارکنان وظیفه و آمادگی آنان در برابر انواع مخاطرات، حوادث و بلایا شود.

پیوندی رئیس جمعیت هلال‌احمر نیز در بازدید از این نمایشگاه و شرکت در سومین جلسه شورای‌عالی سیاستگذاری قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: ارائه آموزش‌های امداد و کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات به مردم، وظیفه جمعیت هلال‌احمر است، اما این مجموعه به تنهایی و بدون کمک سایر نهادها نمی‌تواند این رسالت مهم را محقق کند.

وی افزود: به این منظور جمعیت هلال‌احمر با ستاد کل نیروهای مسلح برای آموزش سالانه حدود 400 تا 600 هزار مشمول خدمت سربازی که وارد سیستم نظام وظیفه یا فرایند معافیت از خدمت می‌شوند، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرده که به زودی اجرایی خواهد شد.

دکتر پیوندی افزود: سربازان وظیفه براساس این تفاهم نامه، دوره های 40 تا 50 ساعته امداد و کمک های اولیه را در بدو خدمت خود می گذرانند تا بتوانند در دوره خدمت و پس از آن در صورت نیاز؛ به خود، خانواده و جامعه خدمت و امدادرسانی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تجربه مشابه جمعیت هلال‌احمر در بخشی از مدارس کشور در قالب طرح دانش‌آموز آماده در روزهای سخت (دادرس)، تاکید کرد: اگر بتوانیم این گونه آموزش‌ها را در جامعه به‌درستی فراگیر کنیم، مردم برای پیشگیری از حوادث توانمند شده و خسارات ناشی از حوادث به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: برای فراگیر شدن این آموزش‌ها در جامعه، آموزش گروه هایی مانند سربازان و سایر کادر نیروهای مسلح، دانش آموزان، دانشجویان، کارگران و اصناف مختلف در تعامل با سازمانها و نهادهای ذیربط واجد اهمیت است.

دکتر کاظم شریفی، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر نیز با اشاره به اینکه هلال احمر از دیرباز در عرصه ارائه آموزش های همگانی تحت عنوان آموزش عمومی امداد و کمک های اولیه پیشتاز بوده است گفت: از حدود دو سال گذشته آموزش‌های آمادگی در مخاطرات هم به آموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر اضافه شده که برای کاهش آثار حوادث و سوانح و بلایا اهمیت بسیار دارد.

وی با بیان اینکه سالانه بیش از 500 هزار نفر از هموطنان در قالب دوره‌های حضوری و نیمه حضوری و دوره های پایه داوطلبی از آموزش کمک‌های اولیه هلال‌احمر بهره می‌برند، عنوان کرد: علاوه بر این تعداد با اجرای طرح دادرس(دانش آموزان آماده در روزهای سخت) که از سال 91 و به همت سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر آغاز شده است، سالانه بیش از 300 هزار دانش‌آموز نیز از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر افزود: در مرحله اجرای آزمایشی آموزش آمادگی در مخاطرات(طرح خادم) در 2 سال گذشته در سراسر کشور به بیش از 270 هزار نفر به صورت غیرحضوری و به حدود 500 هزار خانوار به صورت حضوری این آموزش ها ارائه شده است.

وی به مصوبه هیات دولت در زمینه تکلیف هلال‌احمر برای تدوین طرح جامع آموزش همگانی مقابله با حوادث و تعیین نقش سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی اشاره و اظهار کرد: تفاهم‌نامه هلال‌احمر با ستاد کل نیروهای مسلح یکی از اقدامات مهم در زمینه تحقق این مصوبه به شمار می‌آید و تفاهم‌نامه‌های مشابه با سایر دستگاه‌های اجرایی نیز در دستور کار است.

گفتنی است امیر سرلشگر رحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی و…. از جمله شرکت کنندگان در سومین جلسه شورای‌عالی سیاستگذاری قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بودند که از این نمایشگاه بازدید کردند.

بر اساس گزارش هلال احمر، در این نمایشگاه علاوه بر جمعیت هلال احمر، نهادهای دیگری همچون وزارت دفاع، ارتش، سپاه، ناجا، ستاد کل نیروهای مسلح و برخی وزارتخانه‌ها همچون صنعت، معدن و تجارت، علوم و تحقیقات، آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی نیز دستاوردهای خود در امر مهارت آموزی کارکنان وظیفه را به نمایش گذاشتند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید