معتادان کهگیلویه و بویراحمد مواد مخدر سنتی بیشتر دوست دارند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۶۰ درصد گرایش های معتادین استان به مواد مخدر سنتی است.
سید ناصر رضایی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، افزود: حرکت هایی به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی با محوریت مصرف موادی مانند “ماری جوآنا” وجود دارد که به عنوان یک تهدید جدی محسوب شده و باید نسبت به اعمال بیش از پیش برنامههای کنترلی و پیشگیرانه اقدام کرد.
وی با بیان اینکه در برخی از روستاهای شهرستان کهگیلویه هدف گذاری برای ارتقای ظرفیت های کنترلی، فرهنگی و افزایش ظرفیت های ورزشی و زیرساختی با هدف کاهش آلودگی به مواد مخدر و آسیب های اجتماعی انجام شده است، افزود: دستگاههای متولی نسبت به تحقق برنامهها و هدفگذاریها اقدام کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آغاز فعالیت مدارس از مهر، بر افزایش فعالیت های کنترلی و نظارتی، تاکید و خاطرنشان کرد: پاکسازی محیط اطراف مدارس تا شعاع ۵۰۰ متری با پوشش مدارس اولویت دار و با تاکید بر مدارس دخترانه ضروری است.
رضایی با اشاره به مباحث آموزشی و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی تصریح کرد: تدریس درس مهارت های زندگی به عنوان دو واحد درسی در سطح کارشناسی به دانشگاه ها اعلام شده و در استان نیز باید از این ظرفیت بهره برد.
وی با تاکید بر جذب مناسب اعتبارات آسیبهای اجتماعی توسط دستگاهها، اضافه کرد: پرداخت مرحله اول اعتبارات انجام شده و پرداخت مرحله دوم در گرو جذب مناسب اعتبارات در مرحله اول است . برنامه های برنامه ریزی شده در حوزه بانوان اجرا شود.
سید ناصر رضایی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد نیز، مردمی کردن مقابله با آسیب های اجتماعی را ضروری دانست و تصریح کرد: تحقق این مهم گام موثری در دستیابی به اهداف است.
وی با بیان اینکه برنامه های مختلف آموزشی برای بهبود یافتگان مواد مخدر و جامعه هدف برگزار می شود، ادامه داد: هدفگذاری آموزش اشتغال محور برای ۶۱۲ نفر از بهبود یافتگان با محوریت فنی و حرفهای انجام میشود. باید بر همین اساس پوشش مناسب آموزشی با تکیه بر خروجی محوری و اشتغال زایی محقق شود.
به گزارش ایسنا،همچنین محمد کاظم نظری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: تحقق آموزش اشتغال محور برای بهبود یافتگان مواد مخدر استان مورد تاکید است. باید مهمترین هدف در حوزه بهبود یافتگان مواد مخدر، ایجاد ظرفیت های اشتغالی با در نظر گرفتن تحقق اشتغال پایدار باشد.
نظری به هدفگذاری آموزش ۶۱۲ نفر از بهبود یافتگان مواد مخدر در استان اشاره و اظهارکرد: امید است این آموزشها تنها در حد آموزش نمانده و اشتغال زایی برای بهبود یافتگان محقق شود که تاکنون آموزش های فنی و حرفهای مناسبی نیز داشتهایم. در آموزش ها نیز باید نیازسنجی شکل بگیرد و حرکت به سمت آموزش های متناسب با نیاز بازار برای بهبود یافتگان مواد مخدر مورد تاکید است.