همکاری تحقیقاتی سوئیس و ایران با گرنت «سرمایه اولیه»
کشور سوئیس گرنت «سرمایه اولیه» را به منظور ایجاد و تقویت همکاری های موجود با مؤسسات تحقیقاتی با ایران و کشورهای جنوب آسیا راه اندازی کرده است.
به گزارش بازتاب به نقل از وزارت بهداشت، کشور سوئیس، گرنت سرمایه اولیه (seed money) را به منظور ایجاد و تقویت همکاری های موجود با مؤسسات در کشورهایی که تاکنون همکاری تحقیقاتی نداشته اختصاص داده است.
دانشگاه علوم کاربردی زوریخ (Zurich University of Applied Sciences) از سوی وزارت آموزش، تحقیقات و نوآوری کشور سوئیس به عنوان مسؤول برقراری همکاری تحقیقاتی دو جانبه با نهادهای تحقیقاتی در افغانستان، ایران، بنگلادش، بوتان، پاکستان، سریلانکا، مالدیو، نپال و هند تعیین شده است.
از آنجایی که هیچ همکاری پژوهشی قابل توجهی بین جامعه علمی سوئیس و همتایان آن در کشورهای جنوب آسیا به غیر از هند وجود ندارد، این گرنت برای تحریک ایجاد مشارکت در افغانستان، ایران، بنگلادش، بوتان، پاکستان، سریلانکا، مالدیو و نپال ارایه شده است.
موضوع مطالعات: هر موضوع تحقیقاتی که به دنبال ارایه راهحل برای یکی از مشکلات در منطقه کشورهای عضو (به عنوان مثال در سوئیس و/ یا هر یک از هشت کشور اعلام شده) باشد از جمله پروژههای تحقیقاتی در علوم اجتماعی، علوم انسانی، تحقیقات بنیادین و تحقیقات کاربردی مورد حمایت قرار می گیرند. ارائه طرح از همه گروههای سنی و هر دو جنس استقبال میشود.
شرایط متقاضیان: متقاضی اصلی (principle applicant) باید محقق شاغل در یکی از دانشگاه های فدرال یا کانتون سوئیس، دانشگاه های علوم کاربردی یا تربیت معلم، و یا یکی از مؤسسات تحقیقاتی عمومی باشد. محقق سوئیسی، متقاضی اصلی دریافت کننده این گرنت است.
همکار پژوهشی باید محقق وابسته به یکی از دانشگاه ها یا مؤسسات تحقیقاتی از یکی از کشورهای افغانستان، ایران، بنگلادش، بوتان، پاکستان، سریلانکا، مالدیو و نپال باشد. محقق اصلی از ایران و سایر کشورهای جنوب آسیا باید هیات علمی شاغل در دانشگاهها و مؤسسات وابسته به وزارت علوم یا وزارت بهداشت با چندین سال تجربه تحقیقاتی (senior) در زمینه مطالعاتی مذکور باشد.
اعتبار گرنت: مبلغ گرنت، حداکثر ۲۰ هزار فرانک سوئیس است که در دو مرحله ۸۰ درصد پس از امضای قرارداد و ۲۰ درصد پس از تصویب گزارش نهایی و ارایه صورتهای مالی اعطا خواهد شد.
در هنگام ارایه پروژه، بودجهبندی دقیق مورد نیاز است. هزینههای در نظر گرفته شده باید منطقی و مرتبط با فعالیتهای تحقیقاتی پیشنهادی باشد. سهم هر یک از طرفین انتظار میرود به صورت نقدی و یا به صورت غیرمستقیم تبیین شود.
فراخوان از ۹ می ۲۰۱۸ (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷) اعلام شده است و مهلت ارسال درخواست ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۸ (۹ مرداد ۱۳۹۷) است. ارزیابی و تصمیم گیری جهت اعطای گرنت تا پایان سپتامبر ۲۰۱۸ (۹ مهر ۱۳۹۷) انجام می گیرد و نتایج دو هفته بعد از تصمیمگیری نهایی اعلام می شود.
آخرین مهلت شروع پروژه پایان سال ۲۰۱۸ است و طول مدت اجرای پروژه: حداکثر ۱۲ ماه خواهد بود.
متقاضیان باید صرفا از طریق میز سوئیس در دانشگاه اصفهان به نشانی: http://iscoweb.iut.ac.ir/en/content/iut-swiss-desk و یا دفتر همکاریهای علمی ایران و سوئیس در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ایمیل: irsw-leadinghouse@sina.tums.ac.ir و یا Leading House جنوب آسیا و ایران با ایمیل: leadinghouse@zhaw.ch تماس بگیرند.