کاشت ایمپلنت به سن شناسنامه ای ارتباط ندارد

    کد خبر :301029

یک متخصص جراحی دهان، فک و صورت، بر اهمیت بهداشت دهان در دوره کارگذاری ایمپلنت، تاکید کرد.

دکتر بیژن موحدیان، مسئول کمیته علمی چهارمین کنگره ایمپلنت اصفهان با اشاره به اینکه درمان ایمپلنت دندانی در سال های اخیر تحولی گسترده در درمان دندانپزشکی ایجاد نموده است، گفت: موضوع سلامت دهان و دندان ابعاد وسیعی دارد که درچهارمین گنکره ایمپلنت اصفهان با حضور اساتید و متخصصان برگزار خواهد شد.

این متخصص جراحی دهان، فک وصورت خاطرنشان کرد: ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم و آلیاژهای آن است که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندان های مجاور (پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک (مثل لقی، صدمه به بافت نرم و سخت دندان مجاور و… ) داشته باشد.

فلوشیپ مهندسی بافت و ایمپلنت خاطرنشان کرد: درمان ایمپلنت را می توان به چهار مرحله برنامه ریزی درمان، جای گذاری ایمپلنت، جای گذاری روکش و نگهداری و مراقبت های بهداشتی، تقسیم کرد.

موحدیان افزود: دندانپزشک بعد از مشاهده عکس رادیوگرافی افراد، قالب دهان را می گیرد تا جای هر یک از ایمپلنت ها را مشخص کند. گاهی لازم است بافت لثه یا استخوان جهت جای گذاری آماده شود. سپس ایمپلنت در استخوان کار گذاشته می شود و باید به آن زمان داد تا با استخوان یکی گردد و آنگاه روکش را بر روی آن قرار می دهند.

وی توصیه کرد : توجه داشته باشید که برخی مشکلات پزشکی کنترل نشده ممکن است شانس درمانی ایمپلنت های دندانی را کاهش دهند. بنابراین قبل از شروع درمان باید تاریخچه پزشکی خود را با جراح خود به طور کامل در میان بگذارید.نتیجه درمان، رابطه مستقیم با وضعیت فیزیکی هر متقاضی دارد و ممکن است نتیجه متفاوتی برای دو شخص متقاضی داشته باشد. تنها دندانپزشک متخصص می تواند بهترین برنامه درمانی را به شما پیشنهاد دهد.

مدیر گروه جراحی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد : مهمترین نقش افراد در صورت انجام ایمپلنت ، رعایت بهداشت است که در نتیجه کار بسیار موثر است. بهداشت دهان و دندان در دوره کار گذاری ایمپلنت بسیارمهم می باشد. مراقبت صحیح و توصیه های دندانپزشک بعد از درمان دررابطه با نحوه استفاده از مسواک و نخ دندان در ناحیه ایمپلنت می توانند رضایت افراد را به صورت مادام العمر فراهم نماید.

موحدیان در پاسخ به این پرسش که آیا درمان ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی است، خاطرنشان کرد: درمان ایمپلنت دندانی زمانی که فرد از نظر رشد فکی کامل شده باشد و دندان های دائمی او رویش کامل کرده باشد و به سطح جونده رسیده باشند، می تواند صورت گیرد و ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد درمان می تواند در آن آغاز شود. این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند هم محدودیتی ندارد پس هر فرد بالغی که تصمیم برای درمان بگیرد ، با در نظر گرفتن شرایط ، می تواند از فواید این درمان سود ببرد.

به گزارش مهر، وی تصریح کرد: در صورت نیازبه انجام ایمپلنت دندانی حتما از دندانپزشک خود بخواهید که مزایا و اثرات آن را بطور کامل برایتان توضیح دهد تا بتوانید تصمیم بگیرید که ایمپلنت، درمانی راه حل مناسبی برای جایگزینی دندان از دست رفته شما است یا خیر.

چهارمین گنکره ایمپلنت اصفهان در تاریخ ۳ الی ۵ مرداد ۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید