دفترچه بیمه چک سفید امضا شده است

    کد خبر :297279

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: دفترچه‌های بیمه درمانی چک سفید امضا هستند که این مسئله منجر به افزایش ارائه خدمات به بیماران شده است.

به گزارش مهر، محمد حسین قربانی، در مورد اظهارنظر وزیر بهداشت مبنی بر اینکه دلیلی ندارد عمل پیوند افراد پولدار رایگان انجام شود، اظهارداشت: ما در سال‌های گذشته دو تجربه خوب در حوزه مالی داشته‌ایم که یکی از آنها توزیع یارانه‌ برای تمام اقشار جامعه بود که اگر بخواهیم انصاف داشته باشیم تنها باید در اختیار افراد نیازمند قرار می‌گرفت نه اینکه تمام طبقات جامعه به طور مساوی از آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس، با اشاره به تجربه دیگری که مانع از تکرار اشتباه برای توزیع منابع در سطح جامعه می‌شود ادامه داد: بحث بیمه رایگان برای تمام اقشار جامعه تجربه دیگری بود که در حوزه تخصیص منابع مالی داشتیم، کما اینکه اعلام شده بود حدود ۶ میلیون نفر فاقد بیمه درمانی هستند، اما وقتی فضا را باز گذاشتیم حدود ۱۲ میلیون نفر ثبت نام کرده و تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

وی یادآورشد: بی‌تردید بیمه یک چک سفید امضا شده است، کما اینکه بیماران گاهی از طریق همین دفترچه‌های بیمه درمانی تا سقف ۶۰ میلیون تومان در بیمارستان‌های دولتی خدمات دریافت می‌کنند و تنها کمتر از ۱۰ درصد آن را پرداخت می‌کنند.

قربانی افزود: بی‌تردید در تخصیص منابع مالی عمومی که هم محدود بوده و هم از بیت‌ المال است باید تفاوتی بین طبقات برخوردار و دهک‌های پایین جامعه وجود داشته باشد، بنابراین نمی‌توان این سرمایه ملی را بین همگان به طور مساوی تقسیم کرد، ضمن اینکه ممکن است افراد ثروتمند اصلا برای درمان به مراکز دولتی مراجعه نکنند.

وی اظهار کرد: مخالفت در انجام عمل پیوند رایگان برای افراد ثروتمندحرف درستی است، چرا که این منابع باید در اختیار نیازمندان قرار بگیرد، کما اینکه این تفاوت در تمام دنیا هم وجود دارد، از سوی دیگر آزمون وسعی که در برنامه ششم توسعه دیده‌ایم به این مهم برمی‌گردد که منابع محدود مالی در حوزه سلامت و بیمه‌ ها باید در اختیار افراد نیازمند دهک‌های پایین جامعه قرار بگیرد.

قربانی بیان کرد: البته اقدام به پایش در حوزه سلامت امر سختی است، بنابراین دستیابی به ایده‌آل‌هایمان در این حوزه نیازمند وجود اراده قویدر مسئولان وزارت بهداشت است.

وی در بیان ارتقای مراکز انجام عمل‌های جراحی پیوند عضو در ایران تصریح کرد: هم‌اکنون مراکز پیوند عضو متعددی به صورت گسترده در کشور وجود دارد، کما اینکه در گذشته تنها در استان‌های تهران و شیراز وجود داشت، اما در شرایط کنونی بسیاری از مراکز درمانی دانشگاهی این آمادگی را دارند که عمل پیوند را انجام دهند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: البته ما هنوز در حوزه پیوند عضو به نتیجه مطلوب نرسیده‌ایم، چرا که همچنان تعداد زیادی از متقاضیان پیوند عضو پشت نوبت قرار دارند و با وجود اینکه در سال‌های اخیر حرکت‌های خوبی در این حوزه انجام شده است، اما هنوز برای تهیه بافت عمل در جهت فضاسازی و به وجود آوردن امکانات و بستر لازم فاصله زیادی داریم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید