ملتهای مسلمان نابودی رژیم صهیونیستی را خواب و خیال نمیدانند
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: ملتهای مسلمان، فرمایشات رهبر انقلاب که فرمودند: «رژیم صهیونیستی ظرف ۲۵ سال آینده نابود خواهد شد» را دیگر خواب و خیال نمیدانند.
محمدجواد عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با مهر، با اشاره به اهداف منطقهای رژیم صهیونیستی و دشمنی این رژیم با مسلمانان اظهار داشت: اسرائیل برخلاف قوانین بینالمللی، تنها نقطهای است که خود را کشور میداند اما برای خود مرز جغرافیایی تعریف نکرده و با دو خط آبی که روی پرچمش کشیده(نیل تا فرات) قصد نابودی و چپاول کشورهای اسلامی را دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید بدانیم که دشمنی ما با اسرائیل، مسالهای ذاتی است و عداوت با این قوم بارها در قرآن کریم ذکر شده است، افزود: در ابتدای نهضت اسلامی در سال ۴۲، شاید بعضی کشورهای اسلامی در ظاهر با فلسطینیها دوست بودند اما امروز، بهترین خط تمیز میان حق و باطل، دوستی با مردم فلسطین و دشمنی با رژیم صهیونیستی است؛ حضرت امام(ره) این مساله را آن زمان (آغاز نهضت اسلامی) به خوبی تشخیص دادند.
وی اضافه کرد: ارتش رژیم صهیونیستی، زمانی جزء ۴ ارتش قدرتمند جهان بود و وقتی با سربازهایش مصاحبه میشد، میگفتند تا هر جایی بتوانیم پا بکوبیم، آنجا سرزمین ماست اما امروز وضعیت طوری شده که این رژیم مجبور است دور خود حصار بکشد.
عامری گفت: امروز اسرائیل نه تنها به رویای نیل تا فرات خود دست پیدا نکرده، بلکه برای از دستندادن همین یک تکه سرزمین غصبی، مجبور است دور خود حصار بکشد.
دبیرکل جمعیت ایثارگران اظهار داشت: امروز در حالیکه مردم فلسطین اصلا ارتشی ندارند، به راحتی این حق را به خود میدهند که در صورت لزوم، به اسرائیل حمله کنند.
عامری تاکید کرد: امروز به چشم میبینیم که به شعار حضرت امام(ره) مبنی بر آزادسازی قدس -که آن زمان همگان فکر میکردند دست نیافتنی باشد- جامه عمل پوشیده شده؛ از طرف دیگر، ملتهای مسلمان، فرمایشات رهبر انقلاب که فرمودند: «رژیم صهیونیستی ظرف ۲۵ سال آینده نابود خواهد شد» را دیگر خواب و خیال نمیدانند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران با اشاره به انتقال سفارت آمریکا از «تلآویو» به «قدس شریف» تاکید کرد: این مساله نه تنها کمکی به اسرائیل نکرد بلکه برای آمریکا شکستی بزرگ بود؛ چون هیچ کشور اروپایی با این اقدام همراهی نکرد. اینها همگی نشان میدهد که اسرائیل رو به زوال و اضمحلال است.