آیین نامه اداره بیمارستان های مستقل چکش کاری می خواهد

    کد خبر :288323

عضو شورای عالی نظام پرستاری، گفت:اقدام به موقع سازمان نظام پرستاری و معاونت پرستاری وزارت بهداشت، موجب اصلاح آیین نامه نحوه اداره بیمارستان های مستقل گردید.

کامران سیفی پور، از مدیر پرستاری به عضو اصلی هیات عامل بیمارستان های مستقل نام برد و افزود: اشکالات دیگر این آیین نامه می بایست اصلاح شود.

وی ادامه داد: مشارکت تیمی در اداره بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی با هیات امنایی شدن موسسات، از اصول مدیریت نوین و موجب ارتقاء خدمات در مانی خواهد شد. از همین رو، اداره بیمارستان ها به نوعی تعیین سرنوشت بیمارستان به کارکنان مجموعه با هدف ارتقای مستمر کیفیت خدمات سلامت، افزایش بهره‌وری، سرعت در ارائه خدمات و افزایش رضایتمندی آحاد جامعه واگذار گردیده است.

سیفی پور تاکید کرد: طبیعی است برنامه ها و دستورالعمل های اجرایی در بدو شروع با انتقادات و کم و کاستی هایی مواجهه شود اما امکان تغییرات و ویرایش آیین نامه وجود دارد و در خصوص آیین نامه مذکور نیز با اقدام به موقع سازمان نظام پرستاری و معاونت پرستاری وزارت بهداشت، اصلاحاتی صورت گرفت و خوشبختانه مدیر پرستار نقشی بارز یافته و به عنوان عضو اصلی هیات ۵ نفره مشخص گردید.

وی در عین حال افزود: البته ابعاد آیین نامه هنوز نیاز به واکاوی و مطالعه و رفع نواقص دارد به عنوان نمونه طبق تبصره یک ماده ۴ فصل دوم آیین نامه جدید (ارسالی فروردین)بیمارستان های مستقل، مسئول فنی می تواند مدیرعامل باشد و در صورتی این اتفاق هیات عامل ۴ یا ۶ نفره شده و تکلیف نفر پنجم یا هفتم مشخص نیست و هیات امنا برای تصمیم گیری از فردیت افتاده و ترکیب زوج خواهد گردید.

سیفی پور ادامه داد: از طرف دیگر در آیین نامه نوعی اختیار جهت مسئول فنی داده شده است که با بند ۴-۱ ماده ۴ شرایط اختصاصی آخرین آیین نامه تعیین ضوابط مسئول فنی رئیس یا مدیر عامل بیمارستان الزاما مسئول فنی است و همچنین مطابق بند۳-۱ماده شرایط عمومی ضوابط مسئول فنی الزاما پزشک حرفه ای است که رئیس و مدیرعامل بیمارستان است در صورتیکه مدیر عامل در بیمارستان های هیات امنایی چیز دیگری (پزشک یا غیر پزشک) عنوان شده است.

به گزارش مهر، عضو شورای عالی نظام پرستاری، گفت: پیشنهاد می گردد برای رفع این اشکال، شرایط اختصاصی(رئیس بیمارستان) و شرایط عمومی (پزشک حرفه ای) ضوابط مسئول فنی حذف گردیده اما راه حل بهتر و مشارکتی تر با وجود مسئولیت همزمان فنی مدیرعاملی حذف، مسئول فنی جایگزین کردن نماینده منتخب کارکنان به جای ایشان بوده به عنوان نفر پنجم یا هفتم است تا کارکنان نیز در تصمیم سازی و سیاستگذاری نقش داشته و در راستای اهداف مجموعه دلگرم تر و مسئولانه تر کمک کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید