آقایان بگویند سود حاصل از صادرات نفت را کجا خرج میکنند؟!
نماینده مردم فلاورجان گفت: امروز هیچ کس نمیگوید سود حاصل از فروش نفت به کجا میرود و چگونه هزینه میشود. چگونه آقایان همواره دولتهای قبل را زیر سوال میبردند، اما امروز سکوت اختیار کرده اند.
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس در گفتگو با دانشجو، در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند چرا علی رغم افزایش قیمت نفت به ۷۵ دلار و ۴۷ سنت، با شرایط بد اقتصادی در کشور مواجه هستیم اظهار داشت: متاسفانه ما همواره عیبهای دیگران را میبینیم و برجسته میکنیم، اما به عیوب خود توجهی نداریم.
وی افزود: یکی از مطالبی که آقای روحانی در گذشته همواره بر آن تاکید داشت این بود که پولهای حاصل از درآمد نفت به کجا میرود و دولت سود حاصله از آن را در چه مسیری خرج می کند؟ این در حالی است که پس از برجام دولت همواره اعلام میکرد که اگر این توافقنامه را امضا نکرده بودیم نمیتوانستیم یک بشکه نفت هم صادر کنیم. سوال اینجاست اگر نفت صادر نمیشد پس پولی هم در کار نبود، اما اگر صادر میشد پس ما نمیتوانیم صادرات نفت را یکی از موفقیتهای برجام تلقی کنیم!
موسوی لارگانی تصریح کرد: زنگنه، وزیر نفت در جلسات متعددی اعلام میکرد که دولت قبل روزانه ۹۰۰ هزار بشکه نفت صادر می کرد. حال اگر در حداقل ترین میزان صادرات نفت بخواهیم بررسی داشته باشیم سوداوری صادرات سه میلیون بشکه نفت با نرخ ۴۵ دلار بیشتر است یا صادرات ۹۰۰ هزار بشکه نفت با نرخ ۱۲۰ دلار؟
موسوی لارگانی تصریح کرد: این در حالی است که امروز هیچ کس نمیگوید سود حاصل از فروش نفت به کجا میرود و چگونه هزینه میشود. چگونه آقایان همواره دولتهای قبل را زیر سوال میبردند، اما امروز سکوت اختیار کرده اند.
نماینده مردم فلاورجان بیان داشت: آقای روحانی بیش از پنج سال است که رئیس جمهور است و به مردم وعده و وعید داده، اما کدام یک از وعده هایش عملی شده است امروز شاهد هستیم که میزان نرخ فقر در کشور حداقل چهار برابر دولت دهم شده و بیکاری حداقل دو برابر گذشته رشد یافته است. دولت کدام یک از این مشکلات را توانسته حل کند؟ دلیل آن هم این است که آقایان چهار سال متوالی به برجام چسبیده اند.
وی افزود: آقای روحانی از یک سو عنوان میکند برای اینکه نخواهیم از اروپایی ها اجازه کسب کنیم به صورت مستقیم با کدخدا توافق کردیم حال چگونه آمریکا یک زمان کدخدا و همه کاره محسوب میشود و زمان دیگر میشود مزاحم؟
موسوی لارگانی یادآور شد: آقایان امروز میگویند میخواهیم مذاکرات را با سه کشور اروپایی و دو کشور چین و روسیه ادامه دهیم سوال اینجاست ظرف دو سال و نیمی که آمریکا در برجام حضور داشت اروپاییها به کدام یک از تعهدات شان عمل کردند که این بار بخواهند بدون حضور آمریکاییها به تعهدات خود پایبند بمانند؟
وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت توتال فرانسوی پس از خروج آمریکا تصمیم گرفت قراردادی که تماما به ضرر ایران و به نفع خود بود را رها کند. حال آقایان بگویند چگونه میخواهند این بار به اروپاییها اعتماد کنند؟