شرایط شرکت در «آزمون استخدامی آموزش و پرورش»
دفترچه راهنمای پنجمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش برای سال ۹۷ ، بعدازظهر روز گذشته منتشر و به این ترتیب ثبت نام از متقضاضیان در سایت سازمان سنجش آغاز شد و تا ۳۱ اردییبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، قرار است ۱۸ هزارو ۲۰۷ نفر در این آزمون پذیرفته شوند که حدود ۱۵ هزار نفر از آنها وارد وزارت آموزش و پرورش خواهند شد.
به گفته مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور پنجمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور در اجرای ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۸ دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه های اجرایی ۱۵ تیرماه برگزار میشود.
شرایط اختصاصی برای داوطلبان شرکت در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش به این شرح است:
– سهمیههای استخدامی استانهای ایلام، آذربایجان غربی، بوشهر، سیستان و بلوچستان، چهار محال بختیاری، خراسان جنوبی، خوزستان، کردستان، کهکیلویه و بویراحمد، هرمزگان و کرمان به نیروهای بومی هر یک از استانهای مورد نظر اختصاص دارد.
تبصره: در این استان ها در صورت کسب حد نصاب داوطلبان، افراد بومی شهرستان با ضریب ۴/۱ و داوطلبان سایر شهرهای استان با ضریب ۲/۱ در هر یک از آزمونهای کتبی(عمومی و تخصصی) و مصاحبه استخدامی، محاسبه خواهد شد.
شرایط و ضوابط دوره یکساله مهارت آموزی
– به استناد مجوز ۱۰ / ۱۱ / ۱۳۹۶ سازمان اداری و استخدامی کشور و مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی شاغل آموزشی در آموزش و پرورش ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان (رشتههای شغلی دبیر، آموزگار) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (رشتههای شغلی هنرآموز و استادکار) هستند.
– کلیه پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دوره یکساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون جامع، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است.
– بخشی از هزینههای برگزاری دوره یکساله مهارت آموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) برعهده داوطلب خواهد بود و چنانچه هریک از پذیرفته شدگان در طول برگزاری دوره یک ساله مهارت آموزی از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند وزارت آموزش و پرورش می تواند به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینههای مربوط اقدام کند.
– شرایط و ضوابط و نحوه ثبت نام در دوره یکساله مهارت آموزی بعد از قبولی نهایی و تأیید صلاحیتهای عمومی توسط گزینش، از سوی دانشگاههای مجری دوره یکساله مهارت آموزی (دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی) اعلام خواهد شد.
– رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره مذکور، الزامی است. پذیرفته شدگان نهایی رشتههای شغلی هنرآموز و استادکار جهت اطلاع ازنحوه ثبت نام و شرکت یکساله مهارت آموزی باید از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی به نشانی www.srttu.edu پیگیری نموده و پذیرفته شدگان نهایی رشتههای شغلی آموزگار – دبیر نیز از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی www.cfu.ac.ir پیگیری کنند.
– مدت دوره یکساله مهارت آموزی جزء سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفاً به عنوان شرط استخدام پیمانی در آموزش و پرورش است. گواهی مذکور دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی نیست.
– محل مهارت آموزی دوره یکساله، بر اساس شغل محل پس از اعلام نتایح قطعی تعیین خواهد شد.
– تغییر محل تحصیل با موافقت مبداء و مقصد و صرفا در صورت وجود ر شته شغلی با رعایت جنسیت از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
– مهارت آموزان در زمان ثبت نام در مراکز مجری دوره یکساله مهارت آموزی ملزم به ارائه مدرک روخوانی و روان خوانی قرآن کریم و مدرک ICDL هستند در غیر صورت باید تعهد کنند که قبل از آزمون جامع دوره یکساله مهارت آموزی مدارک مذکور را ارائه کنند.
– دانشگاه های مجری دوره مهارت آموزی، مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه قبول شدگان آزمون ندارند. در صورت تقاضای افراد و وجود امکانات، امکان ارائه خدمات با اخذ هزینه مربوط وجود دارد.
– سهمیه های مربوط به آموزش و پرورش عشایری بعد از موفقیت در آزمون و گذراندن دوره یکساله دوره مهارت آموزی در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط خواهد بود.
شرایط پزشکی
بیماریهای چشم:
– (نداشتن دید کمتر از ۱۰/۱۰ در یک چشم، پس از اصلاح با عینک و نداشتن دید کمتر از ۱۰ + ۱۰ / ۱۶ در دو چشم، پس از اصلاح با عینک)
– هر نوع نقص میدان بینایی در یک یا هر دو چشم
– دوربینی غیرقابل درمان و نیستاگموس شدید هر دو چشم
– ضایعات وسیع، شدید و غیرقابل درمان در هر دو قرنیه
– کوررنگی (برای ر شتههای آموزش ابتدایی و ر شتههای هنر و رشتههایی که شناخت رنگ و طیف نوری در آنها ضروری است، ممنوع است و در بقیه رشتهها بلامانع است)
– نابینایی در یک چشم
سایر موارد: (بیماریهایی که براساس تشخیص پزشک مانع انجام وظیفه حرفهای باشد)
قدرت شنوایی: (کمی شنوایی داوطلب نباید بیش از ۴۰ دسی بل باشد داوطلب باید صدای نجوا را از فاصله ۶ متری به خوبی بشنود)
تذکرات مهم:
-نظر به اینکه محل خدمت مستخدمان پیمانی این آزمون در پیمان نامه قید میشود چنانچه اداره کل آموزش و پرورش استان مورد تقاضا داوطلب در زمان صدور حکم استخدام نیازی به رشته/جنس پذیرفته شده در محل خدمت انتخابی در این دفترچه را نداشته با شد، اداره کل مربوط محل جدید خدمت فرد را بر اساس نیاز، از بین مناطق آموز شی مورد نیاز مشخص خواهد کرد و داوطلب ملزم ا ست در محل تعیین شده اشتغال به خدمت داشته باشد.
– متقا ضیان شرکت در مشاغل استادکاری، می باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم پیوسته بوده یا در صورت دارا بودن فوق دیپلم ناپیوسته، مدرک تحصیلی دیپلم هنرستان داشته باشند.
– برخورداری از حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی براساس شرایط احراز شغل در طرح طبقه بندی مشاغل معلمان.
– گذراندن دوره یکساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون جامع براساس ضوابط مربوط.
– تغییر منطقه محل خدمت تعیین شده در این دفترچه، بعد از قبولی نهایی و قبل از استخدام و اشتغال بکار، تحت هر شرایطی (تاهل، تجرد، تکفل، فوت والدین، تبعیت از همسر، همسر کارمند ارگان و یا نهاد خاص، استفاده سهمیه خاص و …) ممنوع بوده و بعد از اشتغال بکار نیز تابع ضوابط و مقررات نقل و انتقال فرهنگیان خواهد بود.
– پذیرفته شدگان نهایی آزمون ا ستخدامی مکلفند، قبل از شروع دوره یک ساله مهارت آموزی تعهد کتبی مبنی بر ۱۰ سال خدمت (به شرط موفقیت دردوره و تمدید استخدام) در محل جغرافیایی مورد تقاضا به آموزش و پرور ش بسپارند (استخدام و اشتغال آنان منوط به سپردن تعهد محضری خواهد بود).
– رعایت کلیه شرایط اختصاصی مندرج در جداول رشتههای تحصیلی مجاز، الزامی است. فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم (سابق)، متعهدین خدمت دانشگاه فرهنگیان و فارغ التحصیلان متعهد خدمت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، حق ثبت نام در آزمون استخدامی را ندارند.
عدم شرکت قبول شدگان نهایی آزمون استخدامی در دوره یک ساله مهارت آموزی به منزله انصراف از استخدام است و داوطلب در این خصوص هیچ گونه حقی ندارد.
به گزارش ایسنا، در شرایط عمومی داوطلبان داشتن حداکثر سی سال ( ۳۰ ) برای مدارک فوق دیپلم، حداکثر سی و پنج ( ۳۵ ) سال برای مدارک تحصیلی لیسانس، حداکثرچهل ( ۴۰ ) سال برای مدرک تحصیلی فوق لیسانس و حداکثر چهل و پنج ( ۴۵ ) سال برای مدارک دکتری برای شرکت در آزمون قید شده است.