نمایش٣٠٠ اثری هنری در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن

    کد خبر :27965

آثار ارائه شده در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن مجموعاً نزدیک به سیصد اثر است که برخی از آنها توسط هنرمندان بنام هنرهای تجسمی مشخصا مخصوص نمایشگاه قرآن تولید شده‌اند و برخی دیگر آثار تولید سال نود و پنج هستند یا پیش از این در گالری دیگری به نمایش درنیامده‌اند.

به گزارش ایسنا، کمیته هنری فعالیت‌های خود را در زمینه هنرهای تجسمی، عکس، نقاشی، خطاطی، کاریکاتور، صنایع دستی، سینما و تئاتر در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن آغاز کرده است.

این کمیته در بخش هنرهای تجسمی با برگزاری نمایشگاهی متشکل از مجموعه آثار نقاشی، خطاطی – نقاشی، تذهیب، حجم، نگارگری، پوستر، تصویرسازی و کاریکاتور با محوریت مضامین و مفاهیم قرآنی که از هنرمندان سراسر ایران گردآوری شده آماده برای بازدید عموم است.

آثار ارائه شده در این نمایشگاه مجموعاً نزدیک به سیصد اثر است که برخی از آنها توسط هنرمندان بنام حیطه هنرهای تجسمی مشخصا مخصوص نمایشگاه قرآن تولید شده‌اند و برخی دیگر آثار تولید سال نود و پنج هستند یا پیش از این در گالری دیگری به نمایش درنیامده‎اند.

بخش کاریکاتور نیز با محوریت موضوعاتی نظیر صهیونیسم، گروه‌های تکفیری، تروریسم و استکبارستیزی با ارائه آثار برگزیده هنرمندان داخلی و خارجی از جشنواره‌های معتبر بین المللی در غرفه هنری نمایشگاه قرآن فعالیت خود را آغاز کرده است.

همچنین در بخش صنایع دستی ٣٥ اثر شامل آثار معرق کاری، منبت کاری، نقش برجسته و غیره که طی فراخوان‌هایی از هنرمندان داخلی ایران جمع آوری شده است، در بخش انتهایی غرفه به نمایش گذاشته شده است.

در بخش هنرهای نمایشی غرفه هنری، هر شب بین ۸ تا ۹ اثر نمایشی شاملی اجرای تئاترهای خیابانی، اجرای مرد نقره‌ای و مرد سپید (سیلور من، وایت من) و همچنین پرده خوانی و نقالی توسط گروه‌های نمایشی پایتخت در فضای بیرونی نمایشگاه و همچنین در محوطه بسته غرفه هنری قبل و بعد از افطار برگزار می‌شود.

بخش دیگری از فعالیت‌های نمایشی این غرفه به پخش آثار سینمایی با محوریت موضوعات قرآنی نظیر سینمایی حضرت علی (ع)، حضرت یونس (ع)، مردان آنجلس و … می‌پردازد که به صورت سیار در محوطه بیرونی نمایشگاه برای عموم مخاطبان اکران می‌شود. در شبستان نمایشگاه نیز فیلم‌های کوتاه مستند و داستانی به صورت مداوم در محل غرفه هنری نمایشگاه پخش می‌شود.

هر روز در شش رشته هنری نظیر نقاشی، خطاطی و غیره شش کارگاه تخصصی برای مخاطبان عموم با حضور اساتید برجسته نظیر استاد روشن، استاد غلامعلی طاهری و استاد حبیب‌الله صادقی برگزار می‌شود و همچنین ۱۰ نشست گپ و گفت و گو با هنرمندان بعد از زمان افطار در محل غرفه هنری نمایشگاه پذیرای مخاطبان است.

همچنین بخش دیگری از این غرفه به موزه هنرهای دینی امام علی (ع) و موزه‌های دیگر نظیر موزه ملک و موزه ایران باستان که در روزهای آتی به ترتیب برگزار می‌شوند، اختصاص داده شده و چکیده‌ای از داشته های این موزه ها در معرض دید عموم قرار داده شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن با شعار قرآن، اخلاق و زندگی از هشتم تا ٢٦ خرداد ماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید