جزئیات تصمیم جدید برای تهاتر ارز صادراتی با واردات کاغذ

  • اقتصادی
  • سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۶:۴۶
    کد خبر :277211

عضو سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا گفت: صادرکنندگانی که نگران برگشت ارز حاصل از صادرات خود هستند، می‌توانند با ارز صادراتی خود اقدام به واردات کاغذ کنند.

به گزارش مهر، امیرحسین اسماعیل پور گفت: برای تحقق رشد تولید و فروش محصولات، راهکارهای مختلفی در نظر گرفته شده که از جمله آن می‌توان به فروش کارمزدی از طریق همکاری با شرکت های صادرکننده اشاره کرد؛ به گونه‌ای که شرکت‌هایی که نگران برگشت ارز حاصل از صادرات محصولات تولیدی خود هستند، می‌توانند با ارز صارداتی خود اقدام به واردات کاغذ کنند و به ما تحویل دهند تا محصول را تولید و به آنها تحویل دهد.

وی با اشاره به برآورد تولید ۲۴ هزارتن انواع ورق و کارتن در سال مالی جاری، تصریح کرد: در صورت به کارگیری از حداکثر توان تولید خود و استفاده از دستگاههای خطوط تولید بتواند تا ۴۵ هزار تن محصول تولید کند و بودجه سال مالی جاری با توجه به شرایط اقتصادی کشور محتاطانه تدوین شده است.

به گفته اسماعیل‌پور، با اجرای اختصاص ارز صادراتی به واردات کاغذ، از یک سو ارز صادراتی شرکت‌ها در چرخه اقتصادی به گردش درمی‌آید و از سوی دیگر تولید به صورت کارمزدی صورت می‌گیرد و پرداخت اختلاف قیمت بابت خرید کاغذ بر شرکت‌های صادرکننده تحمیل نمی‌شود؛ ضمن اینکه بهای تمام شده آن‌ها نیز کاهش می‌یابد.

وی اظهار داشت: همکاری با شرکت‌های تامین کننده مواد مصرفی به صورت تهاتر یکی دیگر از راهکارها است؛ می توان با محصولاتی که دوره فروش آن کوتاه است، این امر را اجرایی کرد. شرایط مناسب فروش برای مشتریان را یکی دیگر از راهکارهای این مجموعه جهت دستیابی به هدف افزایش تولید و فروش برشمرد.

اسماعیل‌پور با بیان اینکه در سال‌های گذشته دوره وصول مطالبات بالا بوده و این امر سبب انباشت سرمایه نزد مشتریان شده بود، در این خصوص افزود: در شرایط فعلی با بکارگیری راهکارهایی دوره وصول مطالبات کاهش یافته و از این پس مشکلی از بابت دوره وصول مطالبات وجود ندارد و حتی به دنبال وصول مطالبات گذشته نیز هستیم.

وی از اقدامات این مجموعه جهت دریافت مجوز عرضه کارتن سه‌لا و پنج‌لا به صورت ورق در بورس کالا خبر داد و گفت: در صورت دریافت این مجوز عرضه این محصولات تا پایان خردادماه محتمل است و این موضوع می‌تواند زمینه حضور در بازار های خارجی را ایجاد می‌کند

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید