محسنی‌اژه‌ای خبر داد

بازداشت ۷ متهم مرتبط با یکی از سایت‌های خارج از کشور/دستگیری برخی مدیران موسسات آرمان و فرشتگان

    کد خبر :27115

سخنگوی قوه‌قضاییه گفت: در خصوص پرونده یکی از سایت‌هایی که از خارج از کشور مسائل مجرمانه‌ای را مطرح می‌کرد هم‌اکنون چند نفر بازداشت شده و در حبس به سر می‌برند. در این پرونده از قبل ۵ نفر دستگیر شده بودند و اخیرا نیز دو نفر بازداشت شدند.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره پرونده موسسه اعتباری کاسپین اظهار کرد: 8 شرکت تعاونی بوده که قرار بود منحل شوند و یک موسسه اعتباری به نام کاسپین تشکیل شود و همه سپرده‌ها در موسسه جدید‌التاسیس بیاید.

وی توضیح داد: یکی از کارهایی که باید انجام می‌شد این بود که قبل از اینکه کار به اتمام برسد باید طلب و بدهی را مشخص می‌کردند اما به موسسه کاسپین مجوز داده شده و تایید شده بود بدون اینکه موضوعات آن 8 شرکت تعاونی اعتبار روشن شود.

محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: برخی از 8 تعاونی اعتبار از کسانی بودند که برخلاف مقررات سودهای زیادی را به سپرده‌گذاران خود داده بودند و جالب اینکه این سودها را از اصل موجودی‌ها برداشت کردند و طبیعتا به مشکل برخوردند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: بانک مرکزی از قوه قضائیه کمک خواسته و دستگاه قضا هم طبیعتا کمک می‌کند و در این راستا برخی از مدیران موسسه فرشتگان و موسسه آرمان بازداشت شدند و اموالشان توقیف شده و هم‌اکنون در حال کارشناسی اموال توقیف شده هستند.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره بازداشت  مدیران کانال‌های تلگرامی گفت: در خصوص پرونده یکی از سایت‌هایی که از خارج از کشور مسائل مجرمانه‌ای را مطرح می‌کرد هم‌اکنون چند نفر بازداشت شده و در حبس به سر می‌برند.

به گفته معاون اول قوه‌قضاییه در این پرونده از قبل 5 نفر دستگیر شده بودند و اخیرا نیز دو نفر بازداشت شدند که پرونده آنها هنوز به دادگاه نرفته است و در حال تحقیقات مقدماتی است.

سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به این سوال که‌ آیا شکایت‌هایی علیه نامزدهای انتخابات واصل شده یا خیر گفت: همانطور که گفتم از خود نامزدها هم مطالبی رسیده که برخی جنبه مدعی‌العمومی و برخی نیاز به شاکی خصوصی دارد و اگر شکایت نکنند قابل پیگیری نیست.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چندی پیش اعلام کرده بود به دستگاه قضایی گفته‌اند اگر فلانی احضار شود، اعلان جنگ است اما قوه قضائیه آن فرد را احضار کرده و اینکه  آیا تحقیقات درباره این متهم ادامه دارد یا خیر، گفت: تحقیقات در خصوص این متهم ادامه دارد اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص تهدید رئیس‌جمهور توسط یک نفر در شبکه توئیتر گفت: تهدید و توهین جرم است و اگر چنانچه توهین و یا تهدید به سبب سمت صاحب سمت باشد رسیدگی به آن وظیفه مدعی‌العموم است و در غیر این صورت نیازمند به شاکی خصوصی است.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: لذا اگر کسی به عنوان رئیس‌جمهور توهین کند مدعی‌العموم حتما باید وی را تحت تعقیب قرار دهد و چنانچه شناسایی وی سخت باشد می‌تواند از وزارت اطلاعات کمک بگیرد که نمونه‌های فراوانی داشتیم که با همکاری با وزارت اطلاعات فرد توهین کننده به رئیس‌جمهور تحت تعقیب قرار گرفت، شناسایی شد و حکم هم برایش صادر شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید