20 محصول دانش بنیان در حوزه صنعت هوایی بومی سازی شد

    کد خبر :252546

یک شرکت دانش بنیان و فعال در تولید انواع تجهیزات و سامانه های هیدرولیک، نیوماتیک، سامانه سوخت و الکترومکانیک موفق به تولید، تجاری سازی و بومی سازی 20 محصول در حوزه صنعت هوایی شده است.

یک شرکت دانش بنیان و فعال در تولید انواع تجهیزات و سامانه های هیدرولیک، نیوماتیک، سامانه سوخت و الکترومکانیک موفق شده است که با استفاده از دانش و تجربه حاصل از اجرای طرح برگزیده خود در دوره پانزدهم جشنواره جوان خوارزمی و با توجه به نیاز بازار، مراحل تولید 20 محصول دانش بنیان در حوزه متعلقات صنعت هوایی از جمله ماژول فیلتراسیون هیدرولیک بالگرد را طراحی، تدوین فناوری و تجاری سازی کند.
ویژگی این شرکت که در تجاری سازی طرح و در سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی شایسته تقدیر شد شامل دارا بودن واحد تحقیق و توسعه فعال، بنیان گذاری بر پایه خصوصی، موفقیت در تولید، پایداری شرکت، بقاء دربازار و توسعه سبد مشتریان، کسب ثروت از تولید دانش بنیان، ایجاد تنوع در محصول و توسعه آن، اشتغال زایی مولد بوده است.
علاوه بر آن این شرکت دانش بنیان موفق شده است که با تقویت واحد تحقیقات و توسعه خود و طراحی و ساخت انواع آزمونگرها به عرصه تعمیر و نگهداری قطعات هواپیما راه یابد و بدین ترتیب با خروج از وضعیت تک محصولی و محدودیت مشتری بازار عرصه جدیدی یافته که منجر به افزایش توانمندی متخصصین شرکت، گشودن راه های دید کسب درآمد از دانش، کمک به آماده به خدمت نگه داشتن اسکادران هوایی کشور و جلوگیری از خروج ارز برای دریافت خدمات مشابه شده است.
مهندس رضا ادیبی که با همراهی مهندس محمد همتی به عنوان برگزیده موفق تولید ملی سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی انتخاب شده است در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه بخش عمده ای از پرنده های ما شامل هواپیما ها و بالگردها ازسیستم های هیدرولیک بهره می گیرند، افزود:این سیستم ها می بایستی یک سری المان ها را در داخل خود داشته باشند که ما در این بخش به دلیل اینکه تحریم هستیم حتی تعمیر آنها را با مشکل مواجه ساخته است.
وی تاکید کرد: ورود به ساخت و بومی کردن تجهیزات و سامانه های هیدرولیک، نیوماتیک، سامانه های سوخت و الکترومکانیک می تواند ضریب اطمینان را در پرنده ها و بالگردهای گردشگری افزایش داده و بار بزرگی را بخصوص در حوزه حمل و نقل هوایی از دوش کشور بردارد.
این مهندس جوان با اشاره به درخواست سازمان هوایی از این شرکت دانش بنیان برای همکاری با آنها، گفت: شرکت ما روی تولید یکسری تجهیزات هیدرولیک و سوخت رسانی هواپیما دست گذاشته است که هم در اورهال (تعمیرات اساسی) و هم درساخت هواپیما استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه، تجهیزات هیدرولیک می تواند در مدار هیدرولیک استفاده شود و تجهیزات سوخت رسانی نیز در موتور هواپیما استفاده شود، اظهارکرد: تجهیزات هیدورلیک از عناصر و المان های مختلفی تشکیل شده است و هر پرنده ای از یک سیستم هیدرولیک برای اعمال نیرو، حرکت دادن بالها و بالا و پایین کردن چرخ هواپیما و بالک ها و دم هواپیما برخوردار است.
ادیبی با بیان اینکه، سیستم هیدرولیک شامل اجزاء مختلفی از جمله پمپ، شیرآلات و فیلتراسیون می شود گفت: ما در بخش فیلتراسیون سیستم هیدرولیک کار کردیم و برنده جشنواره خوارزمی شدیم. اما در شرکت روی خیلی از اجزا از جمله عملکرهای مختلف کار می کنیم و تا حدودی از تجربه ساخت و اورهال برخی قطعات برخوردار شده ایم.
وی با اشاره به حساسیت بسیار بالای سیستم سوخت رسانی مربوط به موتور هواپیما نیز تصریح کرد: ما برای نخستین بار در کشور موفق شده ایم که انژکتور موتور توربینی هواپیما بسازیم که شاید تنها چند شرکت محدود دنیا در حال تولید آن هستند و تمام شرکت های هواپیمایی از محصول آنها استفاده می کنند.
این برگزیده سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی با اشاره به اینکه، هر موتور هواپیما 12 تا انژکتور دارد که به طور معمول پس از چندین ساعت پرواز باید موتور باز و اورهال شود، گفت: ما این انژکتور ها را ساخته ایم و اورهال می کنیم.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: ما به واسطه اینکه موفق به ساخت انژکتور شده ایم در زمینه اورهال نیز ورود کرده ایم و این البته نیازمند پاس کردن استانداردهای مختلف بین المللی است.
این مهندس جوان اظهار کرد: کلیت همه این اجزا کمک می کند که ناوگان هوایی کشور دیگر در بحث تعمیرات نیازمند خارج از کشور نباشد و این خود ضمن جلوگیری از خروج ارز و ایجاد خسارت، از معطلی صنعت هوایی کشور نیز جلوگیری خواهد کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید