آبرسانی به 642 روستای لرستان در 4 سال گذشته

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان از آبرسانی به ۶۴۲ روستای در دولت تدبیر و امید در حد فاصل سالهای ۹۲ تا ۹۵ خبر داد.
به گزارش ایلنا، “علیرضا کاکاوند” مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان با بیان این مطلب گفت: این در حالی است که در سالهای ۸۸ تا ۹۱ تنها ۴۰۶ روستای استان از نعمت آب شرب سالم بهرهمند شدهاند.
وی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید ۲۵۵ هزار و ۸۱۹ نفر از جمعیت روستایی لرستان از نعمت آب شرب سالم برخوردار شدهاند.
کاکاوند اضافه کرد: این میزان آبرسانی روستایی در سالهای یاد شده نسبت به دوره چهار ساله ۸۸ تا ۹۲ از ۵۸ درصد رشد برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: میزان اعتبار مصوب در دولت تدبیر و امید دو هزار و ۳۵۲ میلیارد و ۸۵۱ میلیون ریال بوده که این میزان اعتبار مصوب نسبت به دوره چهار ساله قبل از ۲۴۰ درصد افزایش برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آبفار لرستان با اشاره به اینکه این شرکت در سالهای ۹۵-۹۴ با اعتباری بالغ بر ۳۶۶ میلیارد و یکصد میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی و اعتبارات استانی، ۱۸۴ پروژه اجرایی را در قالب ۲۹ مجتمع آبرسانی و ۱۹ تک روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در دست اجرا داشته است افزود: تاکنون ۳۲ پروژه با ۱۳۵ روستای آن افتتاح و به بهره برداری رسیده و ۴۹ روستا با پیشرفت فیزیکی متوسط ۷۰ درصد در پایان سال مالی ۹۵ به بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: در سالهای قبل از ۹۲ افزایش رشد شاخص بهره مندی به میزان ۹ دهم درصد در سال بوده که از سال ۹۲ تاکنون این رشد به ۱.۴ درصد در سال ارتقا پیدا کرده و در حال حاضر شاخص بهرهمندی از آب شرب روستایی لرستان ۸۳.۲ درصد بوده که ۴ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.
او با اشاره به روستاهای فاقد آب در لرستان اظهار داشت: در سال ۹۲ بیش از ۱۴۵ روستای لرستان بهوسیله تانکر آبرسانی میشده که با اقدامات انجام شده در سال ۹۵ تنها ۱۴ روستای استان با تانکر آبرسانی میشود.
علیرضا کاکاوند با بیان این مطلب که در دولت تدبیر و امید بیش از ۲۰ هزار انشعاب غیر مجاز قطع شده و درآمد این شرکت نیز سه برابر شده است خاطر نشان کرد: بانصب تابلوهای سافت استارتر ومهندسی مجدد چاهها و نصب تله متری وخازن وتنظیم ساعت کارکرد پمپها در ساعات خارج از اوج بار میزان ۱۱۴ میلیون کیلووات ساعت طی سه سال گذشته در مصرف انرژی صرفه جویی به عمل آمده است.
وی تصریح کرد: دستگاه احیای چاه درقالب طرح تحقیقاتی با هزینه یک چهارم مشابه خارجی نیز ساخته شده است.
کاکاوند ادامه داد: با افزایش مشارکتهای مردمی وتشکل خیرین آبرسان روستایی، تابه حال حدود ۸ میلیارد ریال جهت آبرسانی به ۹ روستا درشهرستان های بروجرد و دلفان هزینه شده است.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل مجمع خیرین آبرسان روستایی در سال ۹۳ اظهار داشت: احداث ۴ پروژه توسط خیرین آبرسان با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال و ۶ پروژه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اعتبار ۷ میلیارد ریال از دستاوردهای خیرین آبرسان روستایی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان یادآور شد: کسب افتخارات و مقامهای متعدد توسط مجموعه همکاران از جمله ثبت ۵ اختراع وکسب دو مدال طلای جهانی اختراعات، کسب رتبه برتر عملکرد، کسب مقام اول آموزش، کسب رتبه برتر فناوری، کسب رتبه برتر امورفرهنگی، کسب رتبه برترجشنواره فاوا ازجمله دستاوردهای پرسنل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان است.