عضو شورای مرکزی جمنا: فعالیت ما متوقف نشده ، فضا فعلا سرد است/در حال آسیب شناسی انتخابات گذشته هستیم
اصولگرایان برای انتخابات مجلس چه برنامه ای دارند ؟ این سوال را از دو چهره سیاسی اصولگرا پرسیده ایم.
هنوز دو سال از عمر مجلس دهم باقی مانده استاما این زمان برای احزاب و گروه های سیاسی، فاصله چندان زیادی نیست. خصوصا برای اصول گرایان که بایستی هم به جبران شکست گذشته خود باشند و هم به فکر ترمیم و بازسازی جمنا که آن را الگویی موفق می دانند . اما بر سر راه جمنا چه مشکلاتی است؟ چه میزان از اصلاحات ساختاری در این جبهه، صورت گرفته است؟ و نقش نخبگان و چهره های سیاسی در طیف اصول گرایی برای مجلس آینده چه خواهد بود؟ اینها پرسش هایی است که در این زمان، می توان به آن پرداخت و پاسخ آن کمکی به آرایش نیروهای سیاسی در انتخابات بعدی می نماید.
پرویز سروری، دبیرکل جمعیت رهپویان، در خصوص راهبرد اصولگرایان برای حضور در انتخابات آینده به نامه نیوز گفت: از الآن صحبت برای انتخابات دو سال دیگر خیلی زود است و بایستی منتظر ماند و شرایط آن زمان را رصد کرد. اما به طور کل در خصوص وضعیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب باید بگویم، در حال حاضر بحث و بررسی هایی در جریان است در خصوص موضوعات مختلفی که می تواند موجب تحرک و پویایی بیشتر شود با کسب شناختی که هم از رقبا وجود دارد و هم از مجموعه های خودی وجود دارد و هم مبتنی بر آسیب شناسی انتخاب گذشته که انجام شده است.باید نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را تقویت کرد تا در نهایت بتوان برای انتخابات بعدی آماده شد.
به گزارش نامه نیوز این عضو شورای مرکزی جمنا در ادامه افزود: اینکه فعالیت جمنا متوقف شده حرف درستی نیست؛ ولی قطعاً یک فضای سرد در همه مجموعه های سیاسی کشور در ارتباط با مباحث انتخاباتی وجود دارد که امری طبیعی است. متأسفانه چون احزاب قدرتمندی نداریم، طبیعتاً زمانی که باید به آموزش و تشکیل دولت سایه اختصاص داده شود و همچنین برنامه برای انتخابات طراحی بشود، در این زمینه ها کوتاهی می شود و به زمان انتخابات موکول می شود. متأسفانه این موارد در کشور وجود دارد و علت آن عدم وجود احزاب قدرتمند و به عبارت دیگر عدم وجود احزاب به ما هو احزاب هست.
امیررضا واعظ آشتیانی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی دز زمینه مباحث مطروح در انتخابات آینده، در گفتگو با نامه نیوز اظهار داشت: سابقه نشان داده است، عملکرد دولت و مجلس در آراء مردم می تواند نقش داشته باشد. اصلاح طلبان به نوعی دولت را منتسب به خود می دانند و عملکرد دولت یازدهم هم به اصلاح طلبان منتسب است که در دولت یازدهم عملکرد خاصی را شاهد نبودیم. دولت دوازدهم هم، اگرچه آقای روحانی در ابتدا رفتارهایی داشتند که نشان می داد نسبت به اصلاح طلبان عقب نشینی کرده و شرایط دیگری را رقم بزنند. در آینده هر گروه و جناحی که بتواند جامعه را خوب تحلیل کند و نسبت به مطالبات مردم درک دقیقی داشته باشد؛ بخشی از موفقیت آنها را رقم خواهد زد. اینکه اصول گرایان در دوره گذشته با اسامی خاصی وارد شدند و نتیجه نگرفتند؛ در دوره های قبل هم مشابه همین وضعیت برای اصلاح طلبان پیش آمده بود. پس این به عملکرد دولت ها باز می گردد. امروز هم عملکرد دولت آقای روحانی، می تواند بر انتخابات آینده تأثیرگذار باشد؛ همانطور که عملکرد دولت اصلاحات موجب شد در مجلس و شوراهای شهر، اصول گرایان به پیروزی برسند.
این فعال سیاسی اصول گرا در پایان تأکید کرد: به طور کل در هر دوره، اگر جریان های سیاسی گردش نیرو و نخبگان را در درون خودشان نداشته باشند و هربار با یک گروه و چهره هایی خاص بخواهند وارد عرصه انتخابات شوند؛ مردم اقبالی به آن افراد نخواهند داشت. نیاز به نوسازی است. چهره های جدیدی که برای مردم شناخته شده اند، در رسانه دیده شده اند و موضع گیری های شان را مردم در زمینه های مختلف آشنا هستند. لذا اصول گرایان هم باید از دوره قبل، چهره سازی می کردند و نیروهای جدید خود را آرام آرام به مردم معرفی می کردند. این واقعیتی است که نمی توان چند دوره انتخابات را با چهره های تکراری ورود پیدا کرد. البته برخی از پیشکسوت سیاسی شجاعت آن را داشته اند که بروند کنار و زمینه را برای حضور جوانان، مهیا سازند.