بانک کشاورزی در رشد بخش کشاورزی نقش مهمی داشته است
وزیر تعاون،کارو رفاه اجتماعی با اشاره به الزامات اقتصاد مقاومتی و سیاست ها و برنامه های دولت در این عرصه گفت: بانک کشاورزی در این زمینه نقش مهمی دارد.
به گزارش بازتاب از روابط عمومی بانک کشاورزی، علی ربیعی روز شنبه 23 اردیبهشت ماه در همایش سراسری مدیران این بانک طی سخنانی با بیان اینکه در روح اقتصاد مقاومتی پدیده رشد و توسعه نهفته است خاطر نشان کرد:در اقتصاد مقاومتی محور اصلی مورد بحث عدالت است و الگویی از رشد و توسعه را نشان می دهد که اقتصاد کشور بزرگ شود، همه مردم بتوانند مشارکت کنند و همه به ویژه فقرا از مواهب آن بهرهمند شوند.
وی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در فرآیند رشد و توسعه خاطر نشان کرد : باید از طریق بزرگ شدن اقتصاد کشور فقرا هم از آن سهمی داشته باشند. زیرا اگر نتوانیم عموم مردم را در مواهب رشد و توسعه مشارکت بدهیم شکست خواهیم خورد.
ربیعی خاطر نشان کرد: در اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی باید ضمن حرکت متوازن فرصت های برابری ایجاد کنیم تا فقرا سهم بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در برنامه ریزی برای رشد وتوسعه کشور نخستین مولفه ای که باید به آن توجه کرد دسترسی همه گرو ه های اجتماعی به مواهب توسعه است یاد آور شد: نظام بانکی نیز در توزیع منابع و خدمات مالی و بانکی باید زمینه دسترسی گروه ها به ویژه حاشیه نشین ها را به طور مناسبی فراهم کند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه، اقدامات دولت را برای رشد کشور به ویژه در سال 95 مثبت ارزیابی کرد و رشد بخش کشاورزی را به لحاظ تأثیری که بر زندگی مردم دارد ملموس دانست. وی افزود: بانک کشاورزی در این رشد نقش داشت و برای اینکه رشد را در زندگی مردم بیشتر ملموس کنیم ، باید در بخش کشاورزی با نظریه ، تولید و برنامه رو به جلو حرکت کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از ابعاد مختلف و تأثیر آن بر کنترل بازارهای غیر متشکل پولی اشاره کرد و افزود: بدون تردید بانک ها موتور رشد دولت هستند و نقش آنها در رشد و توسعه به دلیل سرمایه گذاری هایی که در تولید انجام می دهند بی بدیل است.
ربیعی به سیاست های دولت برای کنترل تورم نیز اشاره و خاطر نشان کرد: در اجرای برنامه های پولی سیاست های درستی را دنبال کردیم و باید راه های تزریق منابع(پول) به جامعه را دنبال و نوعی تثبیت در بازار اقتصاد ایجاد کنیم.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در تشریح مشکلات و موانع اشتغال کشور از جمله افزایش میزان فارغ التحصیلان دانشگاه ها و متقاضیان شغل تصریح کرد باید برای اشتغال برنامه داشته باشیم و در اجرای این برنامه ها بانک کشاورزی می تواند نقش آفرینی کند.
وی به هماهنگی های به عمل آمده و تفاهم نامه های همکاری با وزارت جهاد کشاورزی در زمینه هایی از جمله گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی،کشت گلخانه ها ، صنایع روستایی و …. اشاره کرد و افزود: موضوع گردشگری مبتنی بر روستا یکی از فرصت های شغلی است که بانک کشاورزی می تواند به توسعه مشاغل روستایی این چنینی کمک کند .
ربیعی با اشاره به ضرورت تقویت بخش کشاورزی وافزایش بهره وری این بخش گفت: ما بهره وری در بخش کشاورزی را پیگیری می کنیم و یکی از برنامه های دولت ایجاد درآمد، جریان بازگشت به روستاها و اقتصادی کردن کشاورزی است.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم از طریق برنامه ای مدون و منظم در بخش های تسهیلاتی ویارانه ای و کمک های فنی و اعتباری در بخش صنعت و خدمات کشاورزی اشتغالزایی کنیم ابراز امیدواری کرد در بخش اشتغال با بانک کشاورزی برنامه ها را به بهترین شکل پیش ببریم.
ربیعی خاطر نشان کرد در بخش تثبیت شغل در بخش کشاورزی با کمک کارکنان بانک کشاورزی موفق عمل کردیم و امسال در نظر داریم 130 هزار شغل در این بخش ایجاد کنیم.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در بخش پایانی سخنانش با بیان این مطلب که ما نسبت به آینده کشور مسئولیم و باید پیشرفت کنیم خاطر نشان کرد : باید فاصله خود را با قدرت های منطقه کم و با شتاب بیشتری حرکت کنیم و در این مسیر به عقلانیت،سخت کوشی، مدارا و کار باهم نیاز داریم .
وی با اشاره به این که شغل و کار برای جامعه کرامت می آورد و باید جامعه را به سمت بهره وری برای آینده سوق داد متذکر شد: در مبارزه با فقر باید با عقلانیت و سختکوشی وارد عمل شویم و از طریق برنامه ریزی و افزایش کیفیت اقتصاد کشور سهم فقرا را از مواهب آن افزایش دهیم.
ربیعی در پایان با اهدای لوح از تلاش های دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیئت مدیره ومدیرعامل بانک کشاورزی به دلیل حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط،تمرکز بر مقوله اشتغال آفرینی، بستر سازی برای تولید هدفمند به ویژه در بخش کشاورزی و همسویی با سیاست های کلی نظام و دولت تدبیر وامید تشکر وقدردانی کرد.