پس‌لرزه‌های فیلم خبرساز وحید حقانیان

    کد خبر :152283

تصویر همان تصویر است. تصویر «سردار وحید» در میان حادثه‌دیدگان نخستین‌بار نیست که از سوی رسانه‌ها منتشر می‌شود. او پیش از این در همین هیات و هیبت میان حادثه‌دیدگان معدن یورت گلستان رفت. لباس امداد به تن کرد و با معدنچیان یورت به گفت‌وگو نشست.

روزنامه اعتماد در گزارش مفصلی به قلم مرجان زهرانی که در صفحه نخست شماره امروز روزنامه منتشر شده، به بازخوانی “فیلم جنجالی سردار وحید حقانیان” و واکنش‌های مختلف به آن پرداخته است که در ادامه می‌خوانیم:

«سیاسی‌اش کردند. زود رفتند سراغ مسکن مهر… خدا لعنت کند معاول اول رییس‌جمهوری، آقای جهانگیری را… نخستین تخم لق سیاسی را ایشان گذاشت و زود در جلسه اقتصاد مقاومتی اعلام کرد مسکن مهر… اصلا چه ربطی دارد؟ ۱۰ تا ۱۲ میلیون کسانی که در مسکن مهر [زندگی می‌کنند] را متزلزل می‌کنند… مسکن مهر مشکلی ندارد. ۲۷ نفر از کارشناسان نظام مهندسی زنجان آمدند و گفتند مشکلی ندارد زلزله۶/۷ ریشتری خیلی وحشتناک است… همه‌چیز را کن فیکون می‌کند… مردم گرفتاری دارند تو شروع کردی از مسکن مهر… چه ارتباطی دارد؟…»

مردی با بارانی سبز با عینکی چارگوش و موهای کم‌پشت در جمعی چند نفره، بدون گارد حفاظتی ویژه تصویر یکی از سرداران تاثیرگذار بیت رهبری به مثابه مرکز ثقل حاکمیت است که در قصر شیرین و سرپل ذهاب معاون اول رییس‌جمهوری را لعن و نفرین می‌کند. این تصویر سردار وحید حقانیان، معاون امور بررسی‌های ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب است که روز پنجشنبه به استان حادثه‌دیده کرمانشاه سفر کرد.

تصویر همان تصویر است. تصویر «سردار وحید» در میان حادثه‌دیدگان نخستین‌بار نیست که از سوی رسانه‌ها منتشر می‌شود. او پیش از این در همین هیات و هیبت میان حادثه‌دیدگان معدن یورت گلستان رفت. لباس امداد به تن کرد و با معدنچیان یورت به گفت‌وگو نشست.

«سردار وحید» چند ماه قبل از آن هم دوشادوش قالیباف که دی ۹۵ هنوز شهردار تهران بود به خیابان فردوسی رفت تا روند خاموش شدن آتش و آسیب‌دیدن «پلاسکو» را به صورت «ویژه» بررسی کند. تصویر او باز هم در رسانه‌ها منتشر شد. تصویر همان تصویر است. مردی که شاید بتوان گفت دهه ۷۰ به این‌سو روزهای پررنگ شدنش در فضای سیاسی کشور بود بدون گارد حفاظتی ویژه در میان حادثه‌دیدگان حاضر و در مدت اخیر بیش از همه این سال‌ها دیده‌ می‌شود. گویی بر مسوولیت او چیزی افزوده شده که حالا بیش از رفت‌و‌آمد به وزارت کشور در روز یا شب انتخابات در زمان بحران «فرستاده ویژه» است.

با این حال این‌بار همه‌چیز کمی متفاوت است. تا پیش از این شاید تنها فریم‌های عکسی از او و خط و خبری از حضورش در رسانه‌ها منتشر می‌شد این‌بار نه اینکه ترجیح بدهد سخنانش اینچنین در فضای مجازی دست به دست و قضاوت شود بلکه آن‌طور که خودش روز جمعه مدعی شد «ناخواسته» چند ثانیه‌ای از حرف‌های تند و تیزش علیه معاون اول رییس‌جمهوری در فضای مجازی چرخید.

از همین روی شاید «سردار وحید» به فاصله یک روز بعد توضیحاتش در مورد این لعن و نفرین و آنچه «تخم لق سیاسی» توصیف کرده ‌بود را با فارس درمیان گذاشت.

تلاش کرد مواضعش را حفظ کند اما ادبیاتش را اصلاح کرد. او توضیح داد که روز پنجشنبه در جریان بازدید از مناطق آسیب‌دیده سرپل ذهاب و قصر شیرین و در میان جمع محدودی از «جهادگران» سخنانی گفته است که علی‌الظاهر به معاون اول رییس‌جمهوری برخورده است در حالی که ۲۵ سال با جهانگیری همکار بوده و قصد توهین و جسارت نداشته است.

حقانیان در خلال این توضیحات بر خصوصی بودن این جمع و اینکه قرار نبوده صحبت‌هایش منتشر شود، اصرار دارد اما همچنان تاکید کرده است که نباید موضوع را سیاسی کرد.

اظهارات وحید حقانیان که در حال لعن و نفرین معاون اول به دلیل انتقاد از مسکن مهر به فاصله کوتاهی از انتشار اظهارات مجتبی نیک‌کردار، معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با ایلنا منتشر شد که در این گفت‌وگو از کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر ساکنان مسکن مهر خبر داد.

پس از انتشار سخنان سردار وحید هم معاون عمرانی استاندار کرمانشاه ترجیح داد با خبرگزاری دانشجو گفت‌وگو کرده سخنان منتشر شده به نقل از خود را تحریف شده ‌بخواند.

به هر روی به نظر می‌رسد که تحلیل «فرستاده ویژه» از خسارات به مسکن‌های تعاونی با دولت متفاوت است. سردار وحید آن طور که در گفت‌وگو با فارس تاکید دارد بر این باور است که بخشی از این منطقه از جمله محل مسکن مهر روی گسل بوده که بسیاری از خانه‌های بتنی که توسط خود مردم هم ساخته شده کاملا فرو ریخته اما سازه مسکن مهر سالم است. از همین روی نباید ۱۲ میلیون ساکنان مسکن مهر را با مشکل مواجه کنیم. در حالی که اسحاق جهانگیری، نماینده دولت در مناطق زلزله زده می‌گوید مسکن مهر بیشترین آسیب را دیده است.

به هر روی «مسکن مهر» لااقل در کرمانشاه بنابر آنچه محمدرضا حبیبی، عضو هیات‌مدیره نظام مهندسی چندی پیش به روزنامه ایران گفت: در زمان وزارت علی نیکزاد برای کاهش هزینه‌های مسکن مهر مجریان ذی‌صلاح در تمام کشور از این پروژه‌ها حذف شدند و همچنین برای کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت نظارت سازمان نظام مهندسی در برخی استان‌ها حذف شد. به همین دلیل شاید ریزش دیوار جداکننده به خاطر ملات با درصد سیمان کم و بی‌کیفیت اتفاق افتاده است. شرایطی که بیش از سیاسی بودن، انتقادی تخصصی است. نقدی که حتی لعن و نفرین سردار وحید هم باعث نشد اسحاق جهانگیری بر آن اصرار نداشته‌باشد و از طرح آن خودداری کند.

کما اینکه معاون اول رییس‌جمهوری در جلسه ستاد مدیریت بحران کشور که پنجشنبه گذشته برگزار شد بار دیگر تاکید کرد در مواردی که ساختمان‌های نوساز یا بناهایی که مستحکم‌سازی شده‌اند، تخریب می‌شوند، بدین معناست که اشکالاتی وجود دارد و باید پیمانکاران و سازندگان اینگونه بناها مورد بازخواست قرار گیرند چرا که موارد ایمنی در احداث ساختمان‌ها رعایت نشده است.

او حتی پیشنهاد داد با توجه به زلزله‌خیز بودن ایران در هر استان ستاد بحران مجهز و قوی وجود داشته باشد و آسیب‌شناسی دقیقی در خصوص ساختمان‌ها و بناها صورت گیرد تا اشکالات و ضعف‌ها برطرف شود.

کرمانشاه بحرانی‌ترین روزها را سپری می‌کند. روزهایی نزدیک به سرمای زمستان با خانه‌هایی که بر سر مردمانش آوار شده است. تمام ارگان‌ها و نهادهای دولتی، غیر دولتی، نظامی، سمن‌ها و… برای بازگشت آرامش و کاهش اندوه بازماندگان این حادثه در تلاش هستند. با این حال این وحدت رویه برای تسکین کرمانشاه خالی از بحث‌ و حرف و حدیث‌ نبوده و‌ نیست.

از سخنان اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری تا سردار وحید حقانیان، فرستاده ویژه رهبری به کرمانشاه بحث بر سر این است: دولت عدالت‌ورز محمود احمدی‌نژاد برای مردمی فرودست «مسکن بنا کرده است یا سرپناهی غیر ایمن؟» موضوعی که گرچه باید از سوی مراجع ذی‌صلاح مورد بررسی قرار گیرد اما نباید همراهی تمام ارکان نظام برای کمک‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده را مختل کرده و به حاشیه ببرد. اما ماجرای این جدال که تا لعن و نفرین نماینده ویژه رهبری و سپس عذرخواهی او انجامید از کجا شروع شد؟

مسکن مهر؛ از ساخت دولت سابق تا شکایت دولت وقت
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی یک روز پس از زلزله کرمانشاه بیشترین خانه‌های تخریب شده در این استان را مسکن مهر خواند و از وزیر راه و شهرسازی خواست تا با دقت این موضوع که چرا خانه‌های نوساز تا این حد آسیب پذیر بوده‌اند، بررسی کند.

فردای همان روز حسن روحانی راهی کرمانشاه شد. از مناطق آسیب‌دیده بازدید و در جمع مردم سخنرانی کرد. روحانی هم در جلسه ستاد مدیریت بحران استان و در جمع مردم از ساختمان‌های تعاونی و دولتی گفت که زمان زیادی از احداث آنها نگذشته اما بر سر مردم آوار شده است.

روحانی گرچه در روز سفر به کرمانشاه تاکید کرد که در زمان وقوع حوادث نباید به دنبال ریشه‌های وقوع اتفاق بگردیم، چرا که بر همه آن دلایل واقف نیستیم با این حال تاکید کرد باید اشکالات و کاستی‌های موجود در ساخت این بناها بررسی شود و دولت مطمئنا این مسائل را دنبال کرده و مقصران را شناسایی و به مردم معرفی خواهد کرد. روحانی همچنین به سراغ طرح اولیه مسکن مهر رفت و با کنایه گفت به هر میزان که کار را به مردم واگذار کنیم، آنها خودشان اقدامات را بهتر، زودتر، ارزان‌تر و دقیق‌تر انجام خواهند داد… اگر خود مردم خانه خود را بسازند، بهتر از این است که ما بخواهیم برای آنها مسکن ایجاد کنیم.

از زمانی که روحانی بررسی مشکلات و کاستی‌های این بناها را وعده داد و گفت قاصران شناسایی و به مردم معرفی می‌شوند پویشی برای شکایت از پیمانکاران مسکن مهر به راه افتاد. برخی وکلا از پذیرفتن وکالت مالکین این ساختمان به صورت رایگان خبر دادند و برخی دیگر اعلام کردند به عنوان یک شهروند اقامه دعوی خواهند کرد. همزمان با اظهارات روحانی، عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور هم در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمانشاه از دستگا‌ه‌های اجرایی خواست تا از پیمانکارانی که ساختمان‌های مقاوم برای آنها نساخته‌اند، شکایت کنند.

البته این اعتراض‌ها به دولتی‌ها ختم نشد. بهارستان‌نشینانی هم بودند که خط انتقادات‌شان از پیمانکاران با دولت مشترک بود و به بعد تخصصی ماجرا نیز نیم‌نگاهی داشتند. محمد دامادی، عضو کمیسیون عمران از جمله نمایندگانی بود که به تدبیر۲۴ گفت «باید برای ساخت و ساز کشورمان عزای عمومی اعلام کنیم» و «جان انسان در ایران مهم نیست.» و البته تاکید کرد «قانون برخورد با مسببان وجود دارد، اما برای یک بار هم مشاهده نشده که پس از روی دادن حوادث بررسی‌های لازم صورت گیرد.»

عبدالکریم حسین‌زاده، دیگر عضو کمیسیون عمران مجلس هم به «خانه ملت» گفت: «تخریب ساختمان‌های نوساز مسکن مهر در زلزله نشان داد که انتقادات وارده به این طرح نه تنها حب و بغض سیاسی نبوده بلکه کاملا کارشناسی است.»

همچنین شهرام کوسه‌غراوی، عضو دیگر کمیسیون عمران هم مدعی شد: «در بسیاری از موارد نظارت‌ بر ساخت مسکن‌های مهر توسط شرکت‌های تعاونی انجام شده» و «بسیاری از اوقات مهندسین ناظر به آن شکلی که باید نظارت‌ها را انجام می‌داده‌اند، به وظیفه خود عمل نکرده و در چرخه نظارت حضور نداشته‌اند.»

در این میان قوه قضاییه هم دست به کار شد؛ با دستور دادستان اسلام‌آبادغرب، پیمانکار بیمارستان جدید این شهر که در زلزله تخریب شده بازداشت شد. گرچه حسن قاضی‌زاده‌هاشمی، وزیر بهداشت نیز پیش از این اقدام اعلام کرد که برخی از مراکز درمانی در استان کرمانشاه مانند بیمارستان‌های سرپل‌ذهاب و اسلام‌آباد غرب آسیب دیدند که حتما علیه پیمانکاران و مجریان این بیمارستان‌ها اقامه دعوی می‌شود.

با وجود اینکه همه دستگاه‌ها و نهادها به شیوه‌ای معمول در چنین شرایطی باید بخشی از انرژی و زمان خود را برای مشخص شدن قاصر و تقصیر و میزان قصور صرف کنند با این حال از منظر معاون امور بررسی‌های ویژه دفتر رهبری این جهانگیری بوده که «تخم لق سیاسی» شدن زلزله را کاشته است. از همین روی یک روز با شور و حرارت بر او می‌تازد اما به فاصله ۲۴ ساعت بعد می‌گوید قصد جسارت نداشته است. با این وجود انتقاد از ادبیات و لحن سردار وحید بدون نگاهی سیاسی و جناحی از سوی بسیاری سیاسیون شنیده‌شد.

سردار وحید در بوته نقد
اغلب اعتراضات به «لحن» بود و ادبیات نامناسبی که در مورد معاون اول رییس‌جمهوری به کار برده‌شد. با این حال جنجال فیلم منتشر شده در فضای مجازی باعث شد تا نقد تخصصی بسیاری از دولتمردان تا نمایندگان مجلس و صاحب‌نظران پس از این اظهارات به حاشیه‌ای سیاسی مبدل شود و در ورطه‌ای بیفتد که رنگ و بوی جناحی و سیاسی دارد.

مرد واکنش‌های جنجالی، از زمانی که کلید ساختمان شیشه‌ای جام‌جم و صندلی ریاست را تحویل داده گویی رویکردی متفاوت پیش گرفته است. گاهی آنچه عزت‌الله ضرغامی در فضای مجازی می‌نویسد با ضرغامی دوران صدرات بر صداوسیما فاصله معناداری دارد.

او در واکنش به ادبیات سردار وحید در کانال تلگرامی خود نوشت: آقایی که من در طول این سال‌ها شناخته‌ام، همواره دعاگوی مسوولان بوده‌اند. (حتی به اسم و در نماز شب) … از ایشان آموخته‌ام که اگر محتوای خوب را نمی‌توانم در قالب خوب بیان کنم، همان بهتر که کل آن را ترک کنم.

حسام‌الدین آشنا، معاون فرهنگی رییس‌جمهوری ترجیح داد با کنایه و در چند کاراکتر کوتاه حرفش را در توییتر به زبان آورد. آشنا نوشت: «ادب مرد به از قدرت اوست؛ از ایستادن در کنار بزرگان، لزوما بزرگ نمی‌شویم!»

محمود نادری، معاون اطلاع‌رسانی معاون اول رییس‌جمهوری هم از چهره‌های نزدیک به معاون اول بود که در مورد اتفاقات روز پنجشنبه اظهارنظر کرد.

او هم توییتر را انتخاب کرد و نوشت: «روزگار غریبی است. به جای مجازات مقصران ساخت ساختمان‌های بی‌کیفیت که در زلزله کرمانشاه تخریب شدند، #معاون_اول_رییس_جمهور به خاطر دستور رسیدگی کارشناسی موضوع باانواع دروغ‌پردازی‌ها، ناسزاها ونفرین‌ها نواخته می‌شود و او نجیبانه صبر می‌کند. از خدا جوییم، توفیق ادب، بی‌ادب، محروم ماند از لطف رب.»

غلامعلی جعفرزاده و حشمت‌الله فلاحت‌پیشه هم ازجمله نمایندگان اصولگرای مجلس بودند که نسبت به این اظهارات واکنش نشان دادند. جعفرزاده که به امتداد گفته‌بود ثابت شد در کنار بزرگان نشستن ادب نمی‌آورد. او خواستار حلالیت طلبیدن و عذرخواهی سردار وحید از اسحاق جهانگیری شد تا ماجرا حل و فصل شود.

فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اختلافات سیاسی و مدیریتی را دلیل اتفاقات دو روز اخیر دانست. او که حوزه انتخابیه‌اش در حال حاضر درگیر آسیب‌های پس از زلزله است البته تاکید کرد که حتما در آینده قانون تکلیف کسانی‌که تخلف کردند را روشن می‌کند اما آقایان در قالب قانونی، حقوقی و فنی دنبال مقصر بگردند اما وقت و انرژی کشور را با طرح مسائل اختلافی مدیریتی و سیاسی هدر ندهند و مردم را مایوس نکنند. محمدتقی فاضل میبدی، استاد حوزه و عضو مجمع محققین و مدرسین قم هم نهادی که سردار وحید در آن مشغول به فعالیت است را سمبل اخلاق و آرامش خواند و خواستار عذرخواهی حقانیان از جهانگیری شد.

در این میان اصلاح‌طلبان همچون برخی اصولگرایان به نقد ادبیات سردار وحید پرداختند.

محمود صادقی، نماینده عضو فراکسیون امید در توییتر خود نوشت: «کاش کسانی که افتخار مصاحبت با رهبر معظم انقلاب را دارند در رعایت ادب و نزاکت به معظم‌له تاسی می‌کردند؛ حسنات الابرار سیئات المقربین.»

علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران هم ازجمله چهره‌های اصلاح‌طلبی بود که در نقد خود به جایگاه سردار وحید اشاره کرد و گفت: «اگر آقاى حقانیان که تصویر او همیشه در کنار مقام معظم رهبرى دیده مى شود بابت لعنت کردن، علنا خطاى خود را نپذیرد، لعنت کردن در ادبیات سیاسی کشور رسمیت مى‌یابد.»

برخی هم ترجیح دادند بیش از توجه به لحن و ادبیات به موضوع مورد بحث جهانگیری و حقانیان اشاره کنند. محمد رحیم نوروزیان، فرماندار مشهد با انتشار یادداشتی کوتاه در صفحه اینستاگرام خود نوشت این تخم لق زمانی گذاشته شد که چشم بر بی‌تدبیری‌ها در دولت به اصطلاح مهر بسته شد.

در میان همه واکنش‌ها برخی هم بودند که سکوت را ترجیح دادند. احمد توکلی، نماینده اصولگرای مجلس نهم که او هم از جمله چهره‌های این جریان سیاسی است که پس از ترک کرسی بهارستان اظهارات متفاوتی دارد به اعتمادآنلاین گفت به رسانه‌ها توصیه می‌کنم تا این موضوع را پیگیری نکنند و به آن دامن نزنند.

البته تنها احمد توکلی نبود که اظهارنظری عجیب در مورد حواشی روز پنجشنبه داشت. علی لاریجانی، رییس مجلس که قریب به یک هفته پس از زلزله راهی کرمانشاه شد تا روز جمعه با آسیب‌دیدگان دیدار و گفت‌وگو کند نه به نقد مسکن مهر پرداخت و نه از آن حمایت کرد بلکه تاکید داشت به برخی مکان‌ها مانند مسکن‌مهر سرپل ذهاب که خسارت بیشتری دیده باید کمک فراوانی شود تا عملیات تعمیر آن انجام شود.

نفرین یا وحدت؟
ایران روزهای بحران‌زده‌ای همچون امروز کرمانشاه کم نداشته است. روزهایی که تنها و تنها با همراهی تمامی نهادها و ارگان‌ها روند حل مشکلات روی غلتک افتاده‌ و شرایط به تدریج تغییر کرده است. زمان‌هایی که ارتش و سپاه، دولت و مجلس و دستگاه قضا، بنیادها و سازمان‌های دولتی و سمن‌ها شاید در خدمات‌رسانی متفاوت عمل کنند اما لااقل در کلام، وحدت و همدلی را ترجیح می‌دهند.

از همین روی شاید صحبت‌های کسی همچون «سردار وحید» که از دل بالاترین مرکز حکمرانی نظام برای حل و فصل مشکلات به صحنه می‌آید؛ آن هم در شرایط کنونی بیش از هر چیز لعن و نفرین را به ادبیات سیاسی می‌افزاید، آن هم در نظام جمهوری اسلامی که از ابتدا تاکنون مشق وحدت را به کارگزارانش توصیه کرده و می‌کند؛ موضوعی که به وضوح در ادبیات سیاسی آن هم دیده می‌شود.

امام خمینی از زمان آغاز نهضت انقلاب اسلامی «وحدت» را وارد ادبیات سیاسی کردند چرا که بر این باور بودند این وحدت است که ضامن نظام و حافظ ارزش‌های آن است. پس از آن رهبری انقلاب هم بر محور وحدت میان کارگزاران نظام تاکید بسیاری داشتند. چه آنکه حتی در روند مرسوم نام‌گذاری سال در نخستین روز بهار ۱۳۹۴ آن سال را «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نام نهادند؛ درست همان سالی که کشور در مسیر سخت و بحرانی توافق هسته‌ای با قدرت‌های جهانی قرار داشت.

از همین روی در شرایط سخت و بحرانی، چه سیاسی باشد و چه طبیعی، کنش‌ها و واکنش‌های سیاسی تنها می‌تواند به دورماندن از اصل بحران بینجامد مانند آنچه حواشی روز پنجشنبه مصداقش بود. حواشی‌ای که به نظر می‌رسد با «قصد جسارت نداشتم» پایان یافته باشد.

دیوار کوتاه معاون اول
گویا دیواری کوتاه‌تر از دیوار معاون اول نیست که در بحران زلزله از آن بالا بروند؛ یا لعن و نفرین نثارش کنند یا او را نشانه بگیرند تا با اخبار کذب اقدامات دولت در مدیریت بحران را زیر سوال ببرند.

فاطمه رهبر از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در صفحه مجازی خود به نقل‌قولی از بازوند، استاندار کرمانشاه اشاره کرد و نوشت: «بازوند، استاندار کرمانشاه گفته شب زلزله به جهانگیری زنگ زدم گفت تو جشن تولد رییس‌جمهور هستیم فردا پیگیر میشیم… دوستانی که انگشتاشون بنفش بود حالا کجایید!؟»

پرویز اسماعیلی، معاون اطلاع‌رسانی دفتر ریاست‌جمهوری از نخستین نفراتی بود که نسبت به این خبر کذب واکنش نشان داد. او در توییتی به گفت‌وگوی خود با استاندار کرمانشاه اشاره کرده و نوشت «آقای بازوند، استاندار پرتلاش کرمانشاه از لحظه اول میان مردم زلزله‌زده، هماهنگ با رییس‌جمهور و همراه سایر نیروهای خدوم امدادی، سپاه، ارتش، اورژانس و هلال‌احمر و… بوده است. صبح با ایشان تماس گرفتم سرپل ذهاب بود. دروغ را شنیده بود اما گفت رسیدگی به مردم مهم‌تر از پاسخگویی است.»

او در توییتی دیگر به هزینه چنین بی‌اخلاقی‌هایی برای جریان اصولگرا اشاره کرد و گفت «هم در سوگ پیامبر اخلاق هم در سوگ اخلاقیم. آیا بزرگان اخلاق‌مدار جریان اصولگرا هزینه سنگین این‌گونه دروغ‌ها برای کشور را می‌پذیرند؟»

گرچه بعد از دست به دست شدن این ادعا استاندار کرمانشاه باز هم مستقیما به ماجرای کذبی که فاطمه رهبر منتشر کرده‌بود ورود نکرد اما روابط عمومی استانداری به صورت رسمی واکنش نشان داد. روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کرمانشاه مطلب منتشر شده در برخی شبکه‌های اجتماعی به نقل از استاندار کرمانشاه را تکذیب کرد و انتشار این خبر را به دور از انسانیت، مروت و حب میهن توصیف کرد و البته در این اطلاعیه انتشاردهندگان این خبر را در پی دلسرد کردن ملت وفادار از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد تنش در استان و کشور خواند.

پس از تکذیب‌های پی‌درپی فاطمه رهبر که گویی به دروغ بودن خبر پس از اشاعه آن پی برده‌ بود، راه عذرخواهی پی گرفت. او در کانال تلگرامی خود در مورد این اتفاق توضیح داد: «توییت منتسب به بنده درباره مکالمه جناب جهانگیری و استاندار کرمانشاه اشتباه ادمین صفحه توییتر بنده بوده و منبع اصلی این توییت، توییتر شخص دیگری بوده که ادمین بنده اشتباها این مطلب را از صفحه شخص مذکور برداشته و منتشر کرده است.» او عامل اصلی جریان‌دهی به این موضوع را کانال آمدنیوز دانست و توجیه کرد اهداف مشخص به دنبال انتشار چنین مطلبی بوده است.

رهبر همچنین مدعی شد که پلیس فتا هم در حال پیگیری جهت شناسایی عامل اصلی انتشار چنین مطلب کذبی است و کارشناسان پلیس فتا با عامل یا عوامل انتشار چنین اخبار نادرست و مخربی برخورد خواهند کرد. او در پایان توضیحاتش هم به خاطر آنچه اشتباه غیرعمد توصیف کرد از دولت به‌خصوص شخص جهانگیری عذرخواهی کرد.

پس از این اتفاق و اتهام‌زنی محمد مهاجری، روزنامه‌نگار اصولگرا از جمله چهره‌هایی بود که به آن واکنش نشان داد و نوشته‌ای کوتاه خطاب به نبی حبیبی، دبیرکل موتلفه نوشت.

او که یادداشتش خطاب به حبیبی موتلفه را با این جمله آغاز کرد «هربارگفته‌ام بعضی از ما اصولگرایان خاک اصولگرایی را به توبره کشیده‌ایم، رگ گردن دوستان اصولگرا بیرون می‌زند. اما از بدشانسی، پشت سر هم برایش شاهد پیدا می‌شود.»

در پایان خطاب به حبیبی گفت «آقای حبیبی، دبیرکل محترم حزب موتلفه اسلامی! کلاه‌تان را بگذارید بالاتر. غارت اصولگرایی به شورای مرکزی‌تان هم رسیده. مبارک است حاج آقا! موتلفه هنوز هم متدین‌ترین تشکل در میان ما اصولگراهاست. وقتی دروغ و تهمت به این بزرگی از قلم یک عضو ارشد حزب سر می‌زند، وای به حال…»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید