پول گرفتن از زائرین اربعین از سوی دستگاههای دولتی شایسته نیست

    کد خبر :141266

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با انتقاد از گرفتن پول اضافی از زائرین اربعین گفت: پول گرفتن از زائرین اربعین از سوی دستگاههای دولتی یک نوع کاسبی است و این پولها باید سریعا برگشت داده شود.

حجت الاسلام و المسلمین مجید ناصری نژاد نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با انتقاد از عملکرد مسئولین و دستگاههای دولتی در ثبت نام از زائرین اربعین و گرفتن پولهایی از آنها به بهانه های مختلف از جمله بیمه، جمعیت هلال احمر، کارگزاری حج و پول پارکینگ خودروها گفت: عملکرد مسئولین مرتبط با مراسم اربعین به گونه ای بوده که مردم گلایه های زیادی دارند و ما شرمنده مردم و زائرین شدیم.

وی افزود: مسئولین باید مردم را برای زیارت ائمه و مراسم اربعین ترغیب کنند اما وقتی مردم خود جوش در این مسیر حرکت می کنند، متاسفانه شاهد سنگ اندازی برخی دستگاهها و مسئولین هستیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه ما سالیان سال در آرزوی زیارت عتبات و عالیات و برگزاری مراسم اربعین در کربلا معلی بودیم، تصریح کرد: حال که شرایط زیارت فراهم شده زیبنده نظام، سازمانها و ادارت دولتی نیست که به بهانه های مختلف از زوار پول و عوارض دریافت کنند.

حجت الاسلام ناصری نژاد تاکید کرد: دریافت پول آن هم اضافه تر از حد قانون، خلاف است هر چند ما معتقدیم که بهتر است در همان حد قانونی هم پولی از زائرین گرفته نشود.

وی با بیان اینکه مسئولین و دستگاههای دولتی باید برای امنیت و رفاه زائرین برنامه ریزی کنند، افزود:مسئولین ما تا کنون خوب عمل نکردند و طرف عراقی بهتر عمل کرده است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اقدامات مسئولین و دستگاههای دولتی را مایه شرمساری دانست و اظهار امیدواری کرد تا مسئولین گذشته خود را جبران کنند.

حجت الاسلام ناصری نژاد با بیان اینکه پول گرفتن از زائرین در ایام اربعین از سوی دستگاههای دولتی یک نوع کاسبی است، تاکید کرد: ما با هر گونه سنگ اندازی در مسیر برگزاری پیاده روی اربعین مخالفیم و معتقدیم که دستگاههای دولتی در ایام اربعین نباید برای خود کاسبی راه بیاندازند.

وی با اشاره به ورودی 50 هزار تومانی برای پارکینگ ها در مرز از جمله پارکینگ مرز چذابه گفت: این پول ها غیر قانونی و خلاف است و باید به مردم برگردانده شود.

از هز زائر اربعین مبلغ 18 هزار و 800 تومان برای بیمه سفر، شش هزار و 200 تومان برای جمعیت هلال احمر و 10 هزار و 900 تومان برای کارگزاری سازمان حج پول گرفته می شود. همچنین ورودی پارگینک در مرزها برای خودروهای زائرین 50 هزار تومان بود که بعد از اعتراضات زیاد به 20 هزار تومان رسید و برای هر شب توقف پنج هزار تومان به مبلغ اضافه می شود.

منبع:الف

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید