ریاست بیش از ۴ سال در کمیته المپیک تخلف است
رییس اسبق کمیته ملی المپیک گفت: من نمی توانم از الان که چیزی مشخص نشده، بگویم که در انتخابات شرکت می کنم یا خیر.
به گزارش ورزش سه، مدیر باتجربه ورزش ایران که در ۲ دوره بین سال های ۶۵ تا ۶۷ و ۷۵ تا ۸۳ ریاست کمیته ملی المپیک را در کارنامه خود دارد، هنوز تصمیم قطعی برای حضور دوباره در عرصه انتخابات نگرفته است.
مصطفی هاشمی طبا که در سال ۹۶ یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری هم محسوب می شد، از حمایت بخشی از جامعه ورزش برای گرفتن سکان هدایت کمیته ملی المپیک برخوردار است. با این حال بلاتکلیفی عجیب در این کمیته و تلاش برخی افراد برای به تعویق انداختن انتخابات هاشمی طبا را هم دچار تردید کرده است.
بعد از صحبت های عجیب روز گذشته محمود خسروی وفا که از قطعی بودن برگزاری انتخابات کمیته در سال ۹۷ خبر داده بود(با وجود به اتمام رسیدن دوره ۴ ساله در تاریخ ۳۰ دیماه سال ۹۶)، با رییس اسبق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک همکلام شدیم تا درباره مسائل قانونی ریاست بیشتر از ۴ سال کیومرث هاشمی در کمیته المپیک از او سوال کنیم.
در ادامه مشروح صحبت های مصطفی هاشمی طبا را می خوانید.
به صحبت های آقایان دقت نمی کنم
در جریان بحث های اخیر نیستم و نمی دانم آقایان چه موضوعی را درباره به تعویق افتادن انتخابات کمیته ملی المپیک مطرح کرده اند. خیلی دنبال این حرف ها نیستم و روی چنین بحث هایی دقت نمی کنم. نه در ورزش هستم که از چیزی باخبر باشم و نه فعلا علاقه ای دارم که از مسائل ریز کمیته المپیک باخبر شوم.
انتخابات باید سر موقع باشد
من همیشه در حوزه ورزش معتقد بودم که مجامع انتخاباتی باید سر موقع برگزار شود. نباید کاری کرد که انتخابات عقب بیفتد چون باعث به هم ریختن برنامه ها می شود و به ورزش هم ضرر می رساند. باید در چارچوب قانون حرکت کنیم و برای اینکه قوانین و مقررات رعایت شود، باید انتخابات هم سر موقع باشد.
چه کسی مسئول نظارت بر کمیته است؟
اینکه صحبت هایی پیش آمده که برخی دوست دارند انتخابات عقب بیفتد، اهمیت نظارت بر کار کمیته را بالا می برد. همه چیز طبق اساسنامه کمیته ملی المپیک مشخص شده و باید طبق آن عمل شود؛ اما اگر مسئولان به قانون عمل نکنند، واقعا نمی دانم چه کسی باید روی کار آنها نظارت کند. به نظر نمی رسد که وزارت ورزش چنین اختیاری داشته باشد؛ اما بالاخره باید یک نهادی باشد که روی کار کمیته ملی المپیک نظارت کند.
ریاست بیش از ۴ سال تخلف است
باید این را به یاد داشته باشیم که رییس کمیته ملی المپیک برای یک دوره ۴ ساله انتخاب می شود. این موضوع هم در اساسنامه کمیته ملی المپیک ایران و هم در منشور المپیک وجود دارد. اگر ریاست یک فرد بیشتر از ۴ سال باشد، تخلف محسوب می شود و باید به آن رسیدگی شود. با این حال همانطور که گفتم مشخص نیست چه کسی مسئول رسیدگی به این ماجراست.
حضورم در انتخابات معلوم نیست
هنوز نه به دار است و نه به بار. من نمی توانم از الان که چیزی مشخص نشده، بگویم که در انتخابات شرکت می کنم یا خیر. فعلا تصمیمی برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک نگرفتم و زمانی که ثبت نام از کاندیداها آغاز شد، این موضوع را اعلام می کنم.