نماینده کنگره آمریکا: اعلام پیروزی بر ایران یک توهم است

  • سیاسی
  • پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۱۶:۴۶
    کد خبر :1202300
کنگره آمریکا
نماینده کنگره آمریکا در اظهاراتی خطاب به وزیر جنگ آمریکا گفت که اعلام پیروزی بر ایران توهم است.

به گزارش مشرق، در جریان جلسه کنگره آمریکا، «سارا جیکوبز» نماینده دموکرات کالیفرنیا با انتقاد شدید از «پیت هگست» وزیر جنگ، درباره نحوه مدیریت جنگ با ایران اظهارات تندی مطرح کرد.

جیکوبز خطاب به هگست گفت: «اگر فکر می‌کنید این وضعیت در ایران نشانه پیروزی است، شاید باید سلامت روانی شما را زیر سؤال ببریم.»

او افزود ترامپ باید به فکر جایگزینی وزیر جنگ باشد.

علاوه بر این سناتور «کریس ون‌هالن» با انتقاد از سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال ایران، تأکید کرد که تصمیم او برای لغو توافق هسته‌ای زمینه‌ساز جنگ فعلی شده است.

ون‌هالن یادآور شد که خود ترامپ پیش‌تر گفته بود «رئیس‌جمهوری که توان مذاکره ندارد، با ایران جنگ آغاز خواهد کرد».

او افزود: «جنگ ایران نتیجه ناتوانی ترامپ در مذاکره و تصمیمش برای پاره‌کردن توافقی است که در دوره اوباما مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شد.»

ون‌هالن هشدار داد تداوم این سیاست، آمریکا را در مسیر یک درگیری بی‌پایان با ایران قرار داده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید