جنایت هولناک در نزاع خونین چند جوان؛ قتل با چاقو / متهم ۱۸ ساله تسلیم شد
بیست و هفتم فروردین ماه، مشاجره لفظی میان چند جوان در یکی از روستاهای اطراف مشهد، ناگهان به نزاعی خونین و هولناک کشیده شد. در این درگیری، تیغه چاقو در هوا درخشید و دو جوان با فرود آمدن ضربات متعدد بر پیکرشان، روی زمین افتادند.
همزمان با فرار ضارب از صحنه درگیری، مجروحان به مرکز درمانی منتقل شدند، اما طولی نکشید که مشخص شد جوان ۲۵ سالهای به نام «جواد – م» بر اثر اصابت ضربه چاقو به قفسه سینه، جان خود را از دست داده است. مجروح دیگر این ماجرا نیز در یکی از بیمارستانهای مشهد بستری و تحت مراقبتهای پزشکی قرار گرفت.
با گزارش شهروندان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، بلافاصله عوامل انتظامی بخش رضویه عازم روستای «خادمآباد» شدند و تحقیقات گستردهای را با دستورهای ویژه مقام قضایی آغاز کردند.
بررسیهای مقدماتی نشان میداد که جوان ۱۸ سالهای به نام «جعفر» دست به چاقو برده و پس از آن که دو تن از طرفهای مقابل نقش بر زمین شدهاند، از محل گریخته است. به همین دلیل، وی به اتهام ارتکاب قتل عمدی تحت تعقیب قرار گرفت.
با صدور دستورهای قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد به سرپرستی سرهنگ «محمد مرادی» وارد عمل شدند و ردزنیهای اطلاعاتی را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری آغاز کردند. اما هنوز بررسیهای تخصصی ادامه داشت که با تنگتر شدن حلقه محاصره، جوان متهم به قتل راه فرار را بسته دید و تصمیم گرفت خود را تسلیم قانون کند.
او چند ساعت بعد به مرکز انتظامی بخش رضویه مراجعه کرد و خود را به عوامل انتظامی معرفی نمود.
به گزارش خراسان، تحقیقات پلیس برای ریشهیابی این جنایت هولناک و بررسی انگیزه عاملان شرکت در نزاع مرگبار، همچنان با بهرهگیری از راهنماییهای قضایی ادامه دارد.











