5 تروریست تجزیه طلب به هلاکت رسیدند

  • سیاسی
  • شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵ ۱۶:۴۲
    کد خبر :1196786
وزارت اطلاعات
این افراد در اقداماتی تروریستی تحت هدایت کامل رژیم صهیونی، مراکز غیرنظامی و عمومی را بمب‌گذاری کرده و باعث شهادت یک شهروند و مجروح شدن ۷ نفر شده بودند.

به گزارش همشهری آنلاین،همچنین سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در اداره کل اطلاعات خوزستان ۱۰ نفر از مزدوران یک گروهک تروریستی منفور که اقدام به حمله مسلحانه به نیروهای حافظ امنیت و تعرض به اماکن عمومی استان کرده بودند، شناسایی و بازداشت شدند.

علاوه بر آن سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات استان اردبیل نیز، ۳ نفر از مزدوران وابسته به همان گروهک تروریستی منفور را در شهرستان خلخال شناسایی و دستگیر کردند.

بر اساس اعلام وزارت اطلاعات، همچنین ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی – صهیونیستی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در ۳ استان شناسایی و بازداشت شدند.

۶ مزدور دیگر هم در استان‌های خوزستان، اردبیل و کرمان در حال جمع آوری و ارسال اطلاعات مراکز نظامی و حساس را به ستاد رسانه‌ای رژیم صهیونیستی شبکه تروریستی اینترنشنال، شناسایی و بازداشت شدند.

وزارت اطلاعات از مردم خواسته موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی ستاد خبری این وزارت خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش پلاس به آدرس vaja۱۱۳@ (با تیک آبی) گزارش کنند.

میزان/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید