امام جمعه کرج:  ۴۰ میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور داشتند!

    کد خبر :1190285
امام جمعه کرج

امام جمعه کرج با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور اعلام کرد: نزدیک به ۴۰ میلیون نفر در این مراسم حضور یافتند و این مشارکت گسترده، پیام روشنی به بدخواهان ایران بود.

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۴ بهمن کرج با بیان اینکه مردم استان البرز از رکوردداران حضور در این مراسم بودند، گفت: این حضور گسترده چشم دشمن را کور و او را مأیوس کرد. به گفته وی، پس از ۴۷ سال تهدید، تحریم و فشار، مشارکت مردم نه‌تنها کاهش نیافته بلکه نسبت به سال‌های گذشته پرشورتر بوده است.

وی با اشاره به تبلیغات رسانه‌های معاند درباره ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت افزود: برگزاری راهپیمایی در بیش از ۱۴۰۰ نقطه کشور، تمام محاسبات آنان را برهم زد و نشان داد واقعیت جامعه ایران با آنچه القا می‌شود تفاوت دارد.

امام جمعه کرج تأکید کرد: این حضور گسترده، حامل پیام برای جریان‌های داخلی و خارجی است و نشان می‌دهد ملتی که بر توان داخلی تکیه کند، قادر به خلق حماسه‌های بزرگ خواهد بود. او همچنین اظهار داشت مردم ایران در اوج تحریم‌ها و فشارها توانسته‌اند در حوزه‌های علمی و فناوری به جایگاه‌های برتر دست یابند.

حسینی همدانی با اشاره به فضاسازی‌ها درباره تهدید نظامی علیه ایران گفت: هدف دشمن از این القائات، تضعیف مقاومت داخلی و ایجاد جنگ روانی است، اما هوشیاری مردم این نقشه‌ها را خنثی کرده است.

وی با بیان اینکه ایران امروز با همسایگان خود روابط دیپلماتیک و اقتصادی فعالی دارد، تصریح کرد: در نظم جدید جهانی، ایران یکی از بازیگران مهم خواهد بود و روایت پیشرفت‌های کشور نباید به دست رسانه‌های معاند سپرده شود.

امام جمعه کرج در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تأکید بر لزوم خدمت‌رسانی بی‌وقفه مسئولان، خواستار برخورد جدی دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی شد و هشدار داد هرگونه تعلل در این زمینه خسارت‌بار خواهد بود.

او در پایان خاطرنشان کرد: حضور مردم در ۲۲ بهمن نشان داد تهدید و فشار نتیجه‌ای نخواهد داشت و هرگونه تعامل با ایران، از موضع اقتدار و با پشتوانه مردمی صورت می‌گیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید