چه کسانی ترامپ را از حمله به ایران منصرف کردند؟

  • سیاسی
  • پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ ۱۷:۳۳
    کد خبر :1184941
ترامپ

در حالی که بازار گمانه‌زنی‌ در رسانه‌های غربی درباره احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران در حمایت از آشوبگران و تروریست‌های مسلح داغ است، یک رسانه صهیونیستی ادعاهایی را در رابطه با نظرات مشاوران ترامپ مطرح کرده است.

به گزارش فارس، وبسایت خبری-تحلیلی واللا، از رسانه‌های مطرح رژیم صهیونیستی، در خبری مدعی شد که مشاوران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با استناد به نامعلوم بودن ضربه‌پذیری نظام جمهوری اسلامی ایران در اثر هر گونه اقدام نظامی ایالات متحده از یک سو و ناتوانی مقابله آمریکا با یک پاسخ نظامی گسترده از جانب ایران، باعث شدند که او چهارشنبه شب مانع از یک حمله نظامی علیه ایران شود.

بر اساس این گزارش، ترامپ خواهان نوعی حمله سریع و قاطع است که ضربه‌ای جدی به نظام جمهوری اسلامی ایران به حساب آید؛ با این وجود، مشاوران ترامپ گفته‌اند که نمی‌توانند تحقق چنین ضربه‌ای را تضمین کنند.

از سویی دیگر، این مشاوران تاکید کرده‌اند که عقبه نظامی ایالات متحده در منطقه به‌گونه‌ای است که از پس یک حمله گسترده از جانب ایران در پاسخ به هر گونه اقدام نظامی ایالات متحده برنخواهد آمد.

در همین حال، برخی تحلیلگران نظامی نیز بر این نکته تاکید کرده‌اند که با توجه به تمرکز نظامیان آمریکایی بر ونزوئلا طی ماه‌های اخیر، توان نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

ادعای واللا این است که همین موضوعات ترامپ را در شب گذشته از اقدامی نظامی علیه ایران منصرف کرده است.

ترامپ در ایام اغتشاشات در ایران بارها وعده کمک به آشوبگران و تروریست‌های مسلح را تکرار کرده بود. او اما شب گذشته اظهار داشت که آنچه به‌زعم وی کشتار است، متوقف شده است.
پیش از این، خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ایرانی مدعی شده بود که تهران به کشورهای منطقه هشدار داده که در صورت اقدام نظامی واشنگتن، پایگاه‌های آمریکا در منطقه را زیر ضربه خواهد برد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید