خبر بد اتحادیه اروپا در آستانه مذاکره با عراقچی

    کد خبر :1165592
اتحادیه اروپا مذاکره عراقچی

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آستانه دیدار احتمالی با سید عباس عراقچی در نیویورک، نسبت به آینده مذاکرات درباره مکانیسم ماشه ایران ابراز تردید کرد. کایا کالاس که برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به آمریکا سفر کرده است، در نشست خبری گفت: «سخت است بگوییم که آیا توافقی درباره مکانیسم ماشه حاصل خواهد شد یا نه؛ زمان برای پنجره دیپلماتیک محدود است.»

او با تأکید بر ضرورت یافتن یک راه‌حل سیاسی افزود: «روشن است که در نهایت باید توافقی شکل بگیرد که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند. این نگرانی مشترک کشورهای منطقه و فراتر از آن است.»

کالاس بار دیگر تمایل خود را به مشارکت در گفت‌وگوهای دیپلماتیک اعلام کرد و گفت که با وجود فعال شدن مکانیسم ماشه، همچنان باید برای یافتن راه‌حلی سیاسی تلاش کرد.

به گزارش ایرنا؛ در همین حال، عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در بدو ورود به نیویورک اظهار کرده بود: «دیدار با طرف‌های اروپایی، فرصتی برای آخرین رایزنی‌ها درباره اسنپ‌بک است.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید