پروازهای شبانه مهرآباد محدود شد/ ماجرا چیست؟

    کد خبر :1165482
پرواز مهرآباد

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که پروازهای شبانه فرودگاه مهرآباد تهران برای آرامش بیشتر مردم منطقه بسیار محدود شده است.

با وجود نیاز به انجام پروازها، این محدودیت‌ها به دلیل حفظ آسایش ساکنان اطراف فرودگاه اجرا شده است.

او همچنین گفت که در کشور فرودگاه‌هایی ساخته شده‌اند که از نظر اقتصادی توجیه ندارند و به شرکت‌های خصوصی توصیه می‌شود قبل از ساخت فرودگاه، مطمئن شوند که پروژه‌شان به‌صرفه است.

دولت هم نمی‌تواند هواپیماها را مستقیماً بخرد و همانند کشورهای دیگر، شرکت‌های هواپیمایی باید از روش‌هایی مانند اجاره هواپیما استفاده کنند.

علاوه بر این، سیاست جدیدی برای جذب سرمایه‌گذاران و افزایش فعالیت ایرلاین‌ها در نظر گرفته شده است تا خدمات بهتر و متنوع‌تری به مردم ارائه شود.

رئیس سازمان هواپیمایی تاکید کرد که به استان‌ها گفته شده اگر نمی‌توانند به صورت اقتصادی پرواز راه بیندازند، بهتر است با خرید یا اجاره هواپیما خدمات هوایی منطقه‌ای را راه‌اندازی کنند تا هم فرودگاه‌های کوچک رونق بگیرند و هم مردم راحت‌تر سفر کنند.

همچنین استفاده از تاکسی هوایی در شهرهای کوچک در حال گسترش است تا حمل و نقل سریع‌تر و آسان‌تر شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید