ارسال محموله بزرگ مهمات از آمریکا به اسرائیل

    کد خبر :1137935
اسرائیل

محموله بزرگ مهمات از آمریکا تحویل مقامات اسرائیل شد.

یک رسانه عبری زبان فاش کرد، محموله‌ای بزرگ از سلاح و مهمات آمریکایی تحول ارتش اسرائیل شده است.
به گزارش تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت امروز سه شنبه در گزارشی خبر داد، یک محموله بزرگ از مهمات و تسلیحات نیروی هوایی از ایالات متحده به (فلسطین اشغالی) رسیده است.

براساس این گزارش، محموله مذکرو شامل ۳ هزار قطعه مهمات مرتبط با نیروی هوایی است و این محموله برای آماده سازی ارتش اسرائیل جهت حمله گسترده به نوار غزه ارسال شده است در حالی که احتمال بکارگیری آن علیه برخی از کشورهای منطقه هم وجود دارد.

یدیعوت آحرانوت به نقل از منابع آگاه خبر داد، این محموله در راستای تلاش‌های انجام گرفته برای افزایش آمادگی جنگی نیروی هوای یاسرائیل در سایله افزایش تنش در غزه و آماده سازی فرماندهی منطقه جنوبی برای انجام یک عملیات گسترده در ان صورت می‌گیرد.

نقش کمک‌های آمریکایی در جنایات رژیم صهیونیستی

در ادامه این گزارش تاکید شده است، اسرائیل همچنین در آینده نزدیک بیش از ۱۰ هزار قطعه سلاح مرتبط با نیروی هوایی از جمله موشک و مهمات هدایت شونده را از آمریکا تحویل خواهد گرفت، ارسال این تسلیحات در دوره رئیس جمهور بایدن تعلیق شده بودند و دونالد ترامپ آنها را رفع تعلیق کرده است.

انتهای پیام/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید