استقلال و ۵ باشگاه جریمه شدند

    کد خبر :1123558
استقلال و ۵ باشگاه جریمه شدند

باشگاه استقلال به دلیل سه تخلف در دیدار مقابل ملوان، با جریمه مالی مواجه شد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را درخصوص چهار مسابقه اخیر لیگ برتر صادر کرده است. بر اساس این آرای انضباطی، ۶ باشگاه و ۲ عضو تیم‌ها به دلیل تخلفات مختلف با جریمه مالی یا محرومیت مواجه شدند.

در این میان، باشگاه استقلال تهران به علت نقض اصول رفتاری از جمله تأخیر دو دقیقه‌ای در شروع بازی، پرتاب اشیاء و استفاده از الفاظ موهن توسط تماشاگران منتسب به این باشگاه، با جریمه مالی ۶۰ میلیون تومانی روبه‌رو شد. این رای مشابه رای باشگاه ملوان قطعی است.

همچنین، باشگاه نساجی مازندران به دلیل بدرفتاری با مقام رسمی در دیدار مقابل آلومینیوم اراک با جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی مواجه شد. مدیر تیم نساجی و یکی از اعضای باشگاه به دلیل بدرفتاری با مقام رسمی، به ترتیب با محرومیت‌های یک و دو جلسه‌ای و جریمه‌های ۵۱ میلیون تومانی مواجه شدند.

به گزارش خبرآنلاین، علاوه بر این، باشگاه‌های سپاهان و خیبر خرم‌آباد به دلیل تأخیر در ورود به زمین، به ترتیب با جریمه‌های ۳۰ و ۲۰ میلیون تومانی روبه‌رو شدند. همچنین، باشگاه استقلال خوزستان نیز به علت سوءرفتار تیمی در دیدار مقابل گل‌گهر باید جریمه نقدی ۲۵ میلیون تومانی را پرداخت کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید