قدرت شورای عالی فضای مجازی از دولت بیشتر باشد فاتحه بسیاری از مسائل را بخوانیم

    کد خبر :1111042
رشیدی کوچی

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، به صحبت‌های اخیر مشاور رئیس‌جمهور در خصوص تصمیم شورای عالی فضای مجازی درباره رفع فیلترینگ واکنش نشان داد و گفت: «اگر واقعا قدرت شورای عالی فضای مجازی از دولت بیشتر باشد، باید فاتحه بسیاری از مسائل را بخوانیم.»

رشیدی کوچی افزود: «ادعای شورای عالی فضای مجازی مبنی بر اینکه رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست، نشان‌دهنده ضعف مدیریتی است. مردم از مسئولان انتظار دارند که در مقابل چالش‌ها ایستادگی کنند و حقوق آن‌ها را به‌طور قاطع پیگیری نمایند. این بهانه‌ها دیگر برای جامعه قابل پذیرش نیست.»

وی ادامه داد: «آقای پزشکیان زمانی گفته بود که اگر فشاری برای رفع فیلترینگ وارد کنند و این امر محقق نشود، استعفا خواهد داد. حالا اگر افرادی مانند آقای قائم‌پناه که توان ایستادگی در برابر فشارهای سیاسی را ندارند، نتوانند حقوق مردم را مطالبه کنند، باید کنار بروند تا مسئولیت به دست افراد شایسته‌تر سپرده شود.»

رشیدی کوچی با اشاره به جایگاه رئیس‌جمهور و نقش کلیدی او در سیاست‌گذاری‌های کلان، اظهار داشت: «رئیس‌جمهور به‌عنوان شخص دوم کشور و رئیس شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت ملی، باید در چنین مواردی تصمیمات قاطع بگیرد. حرف‌هایی مثل “رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست” تنها موجب یاس و ناامیدی در جامعه می‌شود.»

وی در ادامه به شرایط کنونی کشور اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر در شرایط خاصی قرار نداریم که اینگونه گفته شود که رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست. این بهانه‌ها منطقی به نظر نمی‌رسد.»

این نماینده سابق مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا قدرت سایر نهادها مانند شورای عالی فضای مجازی از رئیس‌جمهور بیشتر است که تا امروز موفق به رفع فیلترینگ نشده‌ایم، گفت: «اگر واقعا چنین باشد، باید فاتحه بسیاری از مسائل را بخوانیم.»

رشیدی کوچی همچنین به مخالفت گسترده با فیلترینگ در مجلس و دولت اشاره کرد و گفت: «مجلس و دولت، یا حداقل رؤسای آن‌ها، مخالف فیلترینگ هستند و تنها تعداد معدودی از افراد پشت پرده به دنبال ادامه فیلترینگ هستند. اگر این مخالفت‌ها نادیده گرفته شود و تصمیمات در دست چند نفر خاص قرار گیرد، این می‌تواند تبعات سنگینی برای جامعه داشته باشد.»

وی افزود: «تصمیمات اقتصادی و اجتماعی باید با توجه به دغدغه‌های مردم گرفته شود. اگر به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم توجه نشود و تصمیماتی اتخاذ شود که فشار بیشتری به مردم وارد کند، جامعه قطعاً واکنش نشان خواهد داد. قانون حجاب و عفاف و ادامه فیلترینگ از جمله مسائلی است که می‌تواند نارضایتی‌های اجتماعی را تشدید کند.»

در پایان، رشیدی کوچی تأکید کرد: «مسئولان باید به دغدغه‌های اصلی مردم توجه کنند و از اتخاذ تصمیماتی که تنها فشار روانی و اقتصادی را افزایش می‌دهد، خودداری کنند. این نوع تصمیمات می‌تواند منجر به واکنش‌های منفی از سوی مردم شود و در نهایت آسیب‌های اجتماعی به دنبال خواهد داشت.»

تسنیم/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید