فرق جو پرک با جو دوسر پرک

    کد خبر :1076127
جو پرک جو دوسر پرک

جو پرک از گیاه جو که از خانواده Poaceae است، به دست می‌آید. این غلات خوراکی کاملا سفید، ترد وشکننده است که جزو چهار غلات بزرگ اول در جهان محسوب می‌شود. جو پرک را می‌توان به صورت پخته در نان، سوپ و خورش‌ها استفاده کرد و از خواص بی نظیر آن بهره‌مند شد.

اگر هنوز نمی‌توانید جو پرک را از جو دوسر پرک تشخیص دهید این مقاله به شما کمک می‌کند تا با این دو غله مفید و مغذی کاملا آشنا شوید. چراکه بعضا تشخیص فرق جو پرک با جو دوسر پرک می‌تواند دشوار و سخت باشد.

آن چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که بدانید این دوغله از دوخانواده مختلف با خواص متفاوتی هستند که بهتر است متناسب با نیاز بدنتان در رژیم غذایی تان گنجانده شود.

جو پرک چیست؟

جو پرک از گیاه جو که از خانواده Poaceae است، به دست می‌آید. این غلات خوراکی کاملا سفید، ترد وشکننده است که جزو چهار غلات بزرگ اول در جهان محسوب می‌شود. جو پرک را می‌توان به صورت پخته در نان، سوپ و خورش‌ها استفاده کرد و از خواص بی نظیر آن بهره‌مند شد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جو پرک دارای مقادیر بالایی از فیبر بتاگلوکان است که از یبوست جلوگیری کرده و به سلامت روده‌ها کمک می‌کند.

جو به راحتی معده شما را پر کرده و به شما برای مدتی طولانی احساس سیری می‌دهد. از این رو برای کسانی که به دنبال لاغری و کاهش وزن هستند می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

جو با کنترل سطح قند و کلسترول خون دیابت را کنترل و به سلامت قلب کمک می‌کند.

با افزایش سیستم ایمنی بدن، از شما در برابر بیماری‌هایی همچون سرطان محافظت می‌کند.

با کمی دقت به جدول زیر می‌توانید پی به ارزش غذایی جوپرک ببرید.

جو پرک

جو دوسرپرک چیست؟

جو دوسرپرک از جو دوسر که با نام علمی (Avena sativa) شناخته می‌شود، به دست می‌آید. جو دوسر پرک یک غلات کامل است که عمدتاً در آمریکای شمالی و اروپا کشت می‌شود. این غله کامل بدون گلوتن که به دلیل پروتئین بالایش مورد توجه ورزشکاران و بدنسازان قرار گرفته است را می‌توان به سادگی و بدون پخت مورد استفاده قرار داد.

فرق جو پرک با جو دوسر پرک در چیست؟

جو دوسر پرک یک منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند به سلامت عمومی بدن و بهبود برخی از بیماری‌ها کمک کند که در زیر به چند مورد اشاره خواهیم کرد.

جودوسر پرک می‌تواند سطح کلسترول و قندخون را کاهش دهد و موجب بهبود سلامت قلب گردد.

جو دوسر پرک بسیار سیر کننده است و می‌تواند به روند کاهش وزن و چربی‌های شکمی کمک کند.

جو دوسر به حرکات منظم روده و رفع یبوست کمک می‌کند.

به دلیل آنتی اکسیدان‌های بالایش از التهابات پوستی جلوگیری کرده و موجب سلامت و جوانی پوست و مو می‌گردد.

جو دوسر پرک سرشار از پروتئین است از این رو موجب رشد و ترمیم عضلات و بافت‌های ماهیچه‌ای می‌گردد.

همچنین به دلیل مقادیر بالای کربوهیدرات پیچیده اش سطح انرژی شما را بالا برده و یک انرژی پایدار بدون افت قند را برایتان فراهم می‌کند.

ما در مقاله‌ای به طور جامع در مورد اینکه جو دوسر پرک چیست صحبت کرده ایم، تمایل داشتید مطالعه کنید.

جدول زیر می‌تواند به درک بهتر ارزش غذایی این غلات ارزشمند به شما کمک کند.

جو دوسرپرک

جدول ارزش غذایی جو دوسرپرک در ۱۰۰ گرم

فرق جو پرک وجو دوسر پرک

شاید شما هم گمان کنید جو پرک و جو دوسر پرک یک محصول هستند و تفاوتی بایکدیگر ندارند، اما در واقع این یک تصور اشتباه است! فرق جو پرک و جودوسر پرک نه تنها در ظاهر و طعم آن‌ها خلاصه نمی‌شود بلکه از لحاظ ارزش غذایی و موارد مصرف نیز باهم متفاوتند.

جو پرک کاملا سفید، ترد و با لبه‌های دندانه دار است. این محصول دارای فیبر بالاتری نسبت به جو دوسر می‌باشد، اما دقت داشته باشید که حتما باید پخته شود و نمی‌توان آن را به صورت خام مصرف کرد. از این رو شما می‌توانید از جو پرک در غذا‌هایی همچون سوپ و حلیم استفاده کنید.

جودوسر پرک کرم رنگ و دارای بافت و لبه‌های نرم است و طعم آجیلی آن در بین بدنسازان و ورزشکاران بسیار محبوب شده است. جودوسر پرک نسبت به جو پرک پروتئین بالاتری دارد و می‌توان آن را به صورت خام به عنوان مکمل قبل تمرینات ورزشی مصرف کرد.

کجا جو پرک استفاده می‌شود؟

جو غلاتی است که عموما در نان، نوشیدنی ها، خورش‌ها و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. همچنین از آن می‌توان به عنوان علوفه حیوانات نیز استفاده کرد. جو به عنوان یک غلات کامل، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی را تامین می‌کند.

جو دوسر پرک کجا استفاده می‌شود؟

اگر شما هم جزو بدنسازان یا ورزشکاران هستید قطعا می‌دانید که با ترکیب جودوسر و مایعاتی همچون آب و شیر می‌توانید یک مکمل عالی برای قبل تمرینات خود داشته داشید. همچنین می‌توان از این غلات کامل در گرانولا، توپک‌های انرژی زا، اوتمیل‌های یخچالی، کیک و نان‌های رژیمی و غذا‌هایی همچون سوپ، آش و حلیم استفاده کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید