گمانه‌زنی ها درباره استاندار جدید «آذربایجان شرقی»؛ از سیدحسین هاشمی تا چیت چیان /گلایه نمایندگان استان از وزارت کشور

  • سیاسی
  • سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ۹:۲۵
    کد خبر :102274

گمانه زنی ها در مورد استادار آذربایجان شرقی بعد از استعفای معاون سیاسی وزیر کشور و انتصاب اسماعیل جبارزاده به جای او، بیشتر شد. برخی سید حسین هاشمی را استاندار بعدی آذربایجان شرقی می دانند اما نمایندگان استان با این گزینه موافق نیستند.
علی اصغراحمدی از معاونت سیاسی وزارت کشور استعفا داد و عبدالرضا رحمانی‌فضلی اسماعیل جبارزاده استاندار فعلی آذربایجان شرقی را به عنوان جایگزین او در نظر گرفته است. جبارزاده این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران است و یکی از استانداران اصلاح طلب دولت یازدهم به حساب می آید. او متولد خوی است و چند دوره نمایندگی مجلس – مجلس چهارم تا هفتم- را در کارنامه دارد. این جابجایی دو سوال ایجاد می کند نخست اینکه علی اصغر احمدی عضور حزب همبستگی به کجا خواهد رفت و دوم اینکه چه کسی جایگزین استاندار اصلاح طلب آذربایجان شرقی می شود؟ در مورد پرسش اول هنوز هیچ گمانه ای طرح نشده اما حرف و حدیث ها در مورد استاندار بعدی آذربایجان شرقی بسیار است. برخی می گویند که سید حسین هاشمی استاندار تهران در دولت یازدهم جایگزین او خواهد شد. این شایعه آنقدر قوی است که ویکی پدیا نیز هاشمی را استاندار آذربایجان شرقی معرفی می کند! برخی دیگر نیز از استاندار شدن چیت چیان وزیر نیرو در دولت نخست روحانی صحبت می کنند. نام های دیگری از وزرای سابق نیز در فهرست استانداران احتمالی آذربایجان شرقی دیده می شود اما مجمع نمایندگان استان با همه این گزینه ها مخالف اند.

یوسف داوودی نماینده سراب در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در گفت و گو با نامه نیوز جوان گرایی را اصلی ترین معیار نمایندگان استان برای انتصاب استاندار دانست. او تاکید کرد: گزینه های بسیار خوبی در استان داریم که هم سابقه مدیریت دارند نو هم نمایندگی مجلس.

داوودی از بیان نام گزینه مورد اجماع نمایندگان استان پرهیز کرد تا به شایعات دامن نزند اما از وزارت کشور بسیار گلایه داشت. او عدم مشورت با نمایندگان استان را نشانه نادیده گرفتن و بی توجهی به رای مردم دانست و گفت: « کابینه دوازدهم رای قاطع از نمایندگان مجلس گرفت و این یعنی که ما گام نخست را برای تعامل با دولت برداشتیم اما از آن طرف نشانه ای مبنی بر علاقه به ادامه این تعامل نمی بینیم».
وی افزود: «هیچ تماسی با ما گرفته نشده است و صورت خوشی ندارد که ما برای اعلام نظر خود به وزارت کشور تماس بگیریم . این درحالی است که مشورت با نمایندگان نشانه احترام به رای مردم است. ما از دولت در این مورد گلایه داریم و بعضا نمایندگان در شهرستان های خود از انتصاب یک فرماندار باخبر نمی شوند. در موارد حتی به مراسم تودیع و معارفه نیز دعوت نشده اند . این ها نشانه خوبی نیست و مانع تعامل دولت و مجلس می شود».

این نماینده مجلس در مورد شاخص های مورد نظر نمایندگان استان برای انتخاب استاندار گفت: «ما در مورد ضرورت جوانگرایی اتفاق نظر داریم. در عین حال به یک مدیر شایسته که نیازها و مسایل استان را بشناسد نیازمندیم. به عنوان مثال در آذربایجان شرقی با بحران های آب، بیکاری و صنایع مواجه هستیم و استاندار بعدی باید بتواند از پس این مشکلات برآید».

او در پاسخ به این پرسش که آیا نمایندگان استان با گزینه های احتمالی که نامشان شنیده می شود، موافق هستند یا خیر گفت: « احتمالا مدیران قدیمی خودشان هم خسته شده باشند و نیاز به استراحت دارند. وقت آن است که به جوان ترها فرصت داد».

منبع:نامه نیوز

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید