90 درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود
معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: اکنون 90 درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید و 10 درصد دیگر از طریق واردات تامین می شود. حسن رکنی روز یکشنبه در آئین راه اندازی دوباره شرکت گوشت زیاران در شهرستان آبیک استان قزوین افزود: سالیانه 820 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی کشور تولید می شود.
وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای دامی باید با سود بیشتر همراه باشد تا آنها انگیزه تولید را حفظ کنند، یادآور شد:: با کاهش هزینه های تولید و افزایش ارزش افزوده می توان واحدهای دامی را به سمت سوددهی بیشتر هدایت کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در پایان افزود: در خصوص آن دسته از محصولات پروتئینی که بیش از نیاز کشور تولید داریم باید به فکر شناسایی بازارهای بین المللی و صادرات باشیم.
واحد گوشت زیاران در شهرستان آبیک استان قزوین پس از 10 سال تعطیلی با استفاده از تسهیلات بانکی و با حمایت دولت راه اندازی شده است.
در حال حاضر در این واحد، روزانه یک هزار و 500 راس دام سبک و 350 راس دام سنگین کشتار می شود.
100 نفر در این واحد مشغول کار هستند.
مجمتع گوشت زیاران واقع در شهرستان آبیک با 270 هکتار مساحت از امکاناتی چون واحد پرواربندی، تهیه خوراک دام، کشتارگاه، سردخانه و واحد بسته بندی گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ برخوردار است.
در این مجتمع پرورش 100 هزار راس دام سبک و سنگین پیش بینی شده است و می تواند یک هزار تن گوشت را در سردخانه های مجهز خود ذخیره کند.