‍‍‍ روش ضد­عفونی کردن میوه ها و سبزیجات

    کد خبر :697040

هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه می ­شود:

ابتدا دست­های خود را به مدت 20 ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید.
ابتدا از آب روان برای شستن میوه ­ها و سبزی ­ها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوه­ها کمک بگیرید.
میوه ­های آسیب­ دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید.
سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (4 لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آب­کشی کنید.
سپس از مواد ضد­عفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آن­­­ها موجود است استفاده کرده و سپس آب­کشی کنید.
ترجیحا از میوه­ هایی که قابل پوست­ کندن هستند استفاده کنید. پس از ضد­عفونی پوست را دور بیندازید.
این توصیه­ ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید