علائم کشنده‌ترین مسمومیت را بشناسید

  • اجتماعی
  • چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۹:۳۲

یک مسئول سازمان غذا و دارو به تشریح جزئیات کشنده‌ترین مسمومیت غذایی پرداخت.

یسنا بهمنش – دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی اظهار داشت: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد می‌شود.

بهمنش اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می‌شود خودداری کنند. همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت کنند.

وی همچنین ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده « حتما آنها را به مدت 20 دقیقه» بجوشانند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشنده ترین مسمومیت‌های غذایی موسوم به « بوتولیسم » نام دارد، اظهار داشت: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شدند ایجاد می‌شود.

بهمنش خاطرنشان کرد: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می‌شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است که مصرف کننده در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه نماید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید