107 روز مانده به اتمام پروژه احداث تونل-زیرگذر استاد معین
![107 روز مانده به اتمام پروژه احداث تونل-زیرگذر استاد معین](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2019/10/52-38.jpg)
به گفته مسؤولان شهرداری تهران تونل- زیرگذر استادمعین ظرف ۱۰ روز آینده وارد مرحله بتن ریزی نهایی سقف و دیواره ها خواهد شد و ۱۰۷ روز دیگر به اتمام این پروژه مانده است.
صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در جریان بازدید میدانی از روند پیشرفت پروژه احداث تونل- زیرگذر خیابان استاد معین، از تلاش برای آغاز عملیات لاینینگ(بتن ریزی نهایی) تونل ۷۳ متری زیر خیابان آزادی ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد.
وی بتن ریزی کف تونل را یکی از جبهه های فعال کاری در این پروژه راهگشای عمرانی دانست و یادآور شد: آب بندی و سپس آرماتور بندی و بتن ریزی سقف و دیواره ها از جمله اقدامات پیش رو در بخش نخست تونل است و این فعالیت ها متعاقب پیشروی عملیات بتن ریزی کف به نوبت در سایر بخش های تونل نیز اجرا خواهد شد.
بازدید میدانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و مدیران ارشد این معاونت از تونل- زیرگذر استاد معین همزمان با سالروز رحلت رسول اکرم (ص) انجام شد.
به گزارش فارس، دیروز در شرایطی که روزشمار بهره برداری از پروژه عدد ۱۰۷ را نشان می داد، پیشرفت عملیات اجرایی پروژه از مرز ۷۵ درصد فراتر رفت. با بهره برداری از این معبر زیرزمینی، ضمن اتصال معابر شمالی و جنوبی خیابان آزادی، از ترافیک کندروهای خیابان و میدان آزادی کاسته شده و وضعیت تردد در مسیرهای امتداد بلوار استاد معین بهبود می یابد.