۷۷ میلیون ایرانی صاحب پرونده الکترونیک سلامت شدند
![۷۷ میلیون ایرانی صاحب پرونده الکترونیک سلامت شدند](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2018/01/67-29.jpg)
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون برای ۷۷ میلیون نفر از مردم ایران، پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است.
دکتر علیرضا رئیسی در اجلاس معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: وزارت بهداشت در برنامه های توسعه کشور، موظف به استقرار نظام ارجاع و اجرای پزشکی خانواده است و مهمترین ابزار مورد نیاز آن، تکمیل پرونده الکترونیک سلامت است.
وی تصریح کرد: پزشکی خانواده یک تکلیف و وظیفه قانونی است و در سایر کشورهای دنیا نیز اجرا شده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: تا سال آینده، پزشک خانواده در حوزه بهداشت و در سطح اول ارائه خدمات تکمیل می شود و آمادگی داریم که با سطوح بعدی خدمات، ارتباط برقرار کنیم.
به گزارش مهر، گفتنی است اجلاس معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور از روز گذشته آغاز شده و امروز به پایان می رسد.