۱۵ هزار نیروی اورژانس کم داریم/ عدم وجود تکنسین زن

    کد خبر :145756

رئیس سازمان اورژانس کشور، گفت: درحال حاضر حدود ۱۵هزار نیرو در پایگاه‌های موجود کم داریم و حدود ۶۰۰ پایگاه از برنامه پنجم توسعه عقب هستیم.
به گزارش مهر، پیرحسین کولیوند در خصوص تامین منابع و بودجه مورد نیاز اورژانس کشور، اظهار داشت: فورت‌های پزشکی پیش بیمارستانی یکی از مسائل بسیار مهم است که نمی‌توان به راحتی از کنار آن عبور کرد زیرا لحظه‌ها و ثانیه‌ها هستند که تعیین می‌کنند یک جان حفظ شود یا خیر.

رئیس سازمان اروژانس کشور با بیان اینکه در اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی و بودجه بسیار مظلوم واقع شده‌ایم، گفت: آقای قاضی‌زاده هاشمی به عنوان یک وزیر قوی و پرتلاش اولین اقدامی که انجام داد ۲هزار ۴۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اضافه کرد، اکثر آمبولانس‌ها فرسوده و بیش از ده سال عمر کرده‌اند که به تغییر نیاز دارند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قرارداد خرید ۴۰۰ دستگاه آمبولانس جدید منعقد شده است و مجوز خرید ۱۰۰۰دستگاه دیگر را از دولت دریافت کرده‌ایم، ادامه داد: تمامی این مجوزها نیاز به بودجه، تامین منابع مالی و حمایت دارد.

کولیوند با تاکید بر اینکه اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی نیز کاملا در مضیقه است، عنوان کرد: درحال حاضر ۱۴ هزار نیرو در اختیار داریم با ۲هزار و ۳۰۰ پایگاه، طبق استاندارد پایگاه تک کده با یک آمبولانس۲۵/۹ نفر و پایگاه‌های ۲ کد با دو آمبولانس ۱۵ نفر نیاز دارد همچنین به این موارد باید نیروی مورد نیاز اتوبوس آمبولانس‌ها و هلی‌کوپترها را نیز باید اضافه کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه درحال حاضر حدود ۱۵هزار نیرو در پایگاه‌های موجود کم داریم و حدود ۶۰۰ پایگاه از برنامه پنجم توسعه عقب هستیم که باید این پایگاه‌ها را ایجاد کنیم، عنوان کرد: نیازهای که از دولت مجلس شورای اسلامی داریم حمایت‌های مالی و بودجه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه همکاران ما حین خدمت دچار آسیب می‍شوند و بعد از آسیب دیدگی شاهد هیچگونه حمایت اجتماعی نیستند، ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه این عزیزان که جان خود را در حین ارائه خدمت از دست می‌دهند و دچار آسیب می‌شوند شهید و جانباز خدمت محسوب شوند.

کولیوند با تاکید بر اینکه یکی از درخواست‌های اصلی من از مجلس شورای اسلامی این است که سختی کار نیروهای اورژانس را مدنظر قراردهند، عنوان کرد: کارکردند در اورژانس بسیار سخت است هفته گذشته یکی از همکاران در شهر مهران طی تماسی به مرکز اورژانس با دریافت مشخصات حادثه دیده متوجه می‌شود که این فرد پدر او است، دلخراش ترین حادثه را این عزیزان متحمل می‌شوند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه معیشت کارکنان اورژانس از نظر مالی، روحی، رفاهی و حتی جسمی باید تامین شود، گفت: یکی از مشکلاتی که به جد در اورژانس وجود دارد نبود تکنسین خانم است و مجلس شورای اسلامی باید به ما در زمینه دریافت مجوز جذب تعدادی تکنسین فوریت‌های پزشکی و پرستار خانم کمک کند.

وی ادامه داد: به‎عنوان یک کشور مسلمان تا کنون موفق به تربیت تکنسین فوریت‌های پزشکی نشده‌ایم، مانع جذب تکنسین فوریت‌های پزشکی خانم مجوز استخدام، تربیت نیرو به عدم تامین منابع مالی برمی‌گردد که امیدواریم کمک شود تا این موانع برطرف شود.

کولیوند با اشاره به اینکه در حال حاضر اورژانس موتوری در تهران فعال شده و خدمات ارائه شده سازمان اورژانس در قالب طرح تحول سلامت بی‌نظیر است، اضافه کرد: در این طرح اورژانس هوای راه‌اندازی و توسعه یافت و در حال حاضر به ۳۳ فروند رسیده است که در ماه آینده حدودا ۴ فروند دیگر به آن اضافه می‌شود، ۱۶ هزار نفر توسط اورژانس هوایی انتقال داده شده‌اند که ۸۰درصد آن به اتاق عمل منتقل شده‌اند که رقم بسیار بزرگی است.

رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان با تاکید بر اینکه در تمام حوادث و در تمام بلایای اولین افرادی که در صحنه حاضر می‌شوند نیروهای اورژانس هستند، خاطرنشان کرد: در حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی کمتر از ۴ دقیقه آمبولانس‌ها در محل حاضر شدند و بنده نیز کمتر از ۱۵ دقیقه به محل آمدم، نیروهای اورژانس زیر رگبار گلوله مجروحان را خارج و منتقل می‌کردند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید