یارانه ویژه بازنشستگان اعلام شد

  • اقتصادی
  • پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۷:۲۲
    کد خبر :1140612
یارانه

سازمان تأمین اجتماعی به منظور حمایت از بازنشستگان، ماهانه یارانه ویژه ۷۱۶ هزار تومانی برای تقویت قدرت خرید پرداخت می‌کند. همچنین حقوق بازنشستگان در سال جاری بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

 نصرالله دریابیگی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان، با تبریک روز جهانی کارگر به کارگران شریف کشور، از افزایش دستمزد کارگران و حقوق بازنشستگان در سال جاری خبر داد. وی بیان کرد: برای اولین بار در ۴۳ سال گذشته، حداقل دستمزد کارگران بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، به میزان ۴۵ درصد و بیش از تورم موجود، افزایش یافت. همچنین حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر ۴۵ درصد و سایر سطوح ۳۲ درصد به علاوه ۹۳۱ هزار تومان افزایش پیدا کرد.

پرداخت کمک ویژه به بازنشستگان تأمین اجتماعی

دریابیگی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی با حمایت دولت و مجلس و پیگیری‌های مدیرعامل سازمان، طی سال گذشته توانست اجازه پرداخت ماهانه مبلغ ۷۱۶ هزار تومان به عنوان کمک حفظ قدرت خرید بازنشستگان را دریافت کند. این مبلغ برای بازنشستگان حداقل‌بگیر که مشمول متناسب‌سازی نمی‌شدند نیز اعمال شد.

این ابتکار سازمان تأمین اجتماعی توانست در میان محدودیت‌های مالی، گام بزرگی برای حمایت از بازنشستگان بردارد. خوشبختانه این روند برای سال جاری نیز تمدید شده است.

پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

وی در ادامه توضیح داد که معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مربوط به هفت ماه اول سال ۱۴۰۳ در ماه گذشته پرداخت شده است. برنامه سازمان این است که مبلغ متناسب‌سازی به پایه مستمری اضافه شده و سپس افزایش‌ها طبق ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی اعمال شود.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران سازمان تأمین اجتماعی، به مشکلات معیشتی، درمانی و مسکن جامعه بازنشستگان اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رود دولت و مجلس محترم برای تداوم حمایت از بازنشستگان، زمینه‌های لازم را فراهم و کمک‌های بیشتری به سازمان تأمین اجتماعی ارائه دهند.

جدول افزایش حقوق بازنشستگان

سطح حقوق بازنشستگان درصد افزایش مبلغ اضافه به حقوق
حداقل‌بگیران ۴۵% ۹۳۱ هزار تومان
سایر سطوح ۳۲% بر اساس ضوابط

در پایان، دریابیگی ابراز امیدواری کرد که حمایت‌های بیشتر دولت و مجلس توان اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی را تقویت کند و مشکلات بازنشستگان به طور مؤثر حل شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید