گردو چاقی، دیابت و التهاب را درمان می کند

    کد خبر :1012441
گردو

در پیرامون مواد غذایی دیده می‌شود که در ظاهر مشخص نیست چه ویژگی دارند اما هنگامی که به طور دقیق بررسی می‌شوند، می‌توان خاصیت‌های بزرگ و فوق العاده آنها را کشف کرد، یکی از آنها گردو است.

بازتاب-بشر هر چه به سمت آینده می‌رود، دچار بیماری‌های بیشتری می‌شود، زیرا با غذاهای غیرطبیعی، تنبلی بیشتر ناشی از رفاه بیشتر، احتمال مبتلا شدن به چاقی، سرطان و دیگر بیماری‌ها افزایش پیدا می‌کند.

در این بین کشف خاصیت‌ شگفت انگیز خشکبار و گیاهان مختلف می‌تواند در این راه ناجی باشد. دانشمندان این موضوع را مطرح کرده‌اند که گردو را باید یک مواد غذایی فوق العاده دانست، زیرا تحت یک مطالعه مشخص شد مغز گردو دارای نقاط قوت شگفت‌آوری است. محققان از ایالات متحده و مکزیک دریافتند که مصرف گردو (Carya illinoinensis) می‌تواند اثرات سلامتی رژیم غذایی پرچرب، افزایش مصرف انرژی، کاهش دیس‌بیوز را با موفقیت کاهش دهد و التهاب را به حداقل برساند. 

در این آزمایش موش‌ها به‌مدت 18 هفته مورد مطالعه قرار گرفتند و یک گروه رژیم غذایی پرچرب داشتند و گردو کامل دریافت کردند و گروه دیگر رژیم غذایی مشابهی داشتند اما با عصاره پلی‌فنول گردو. هم کل گردو و هم مکمل عصاره کاهش چشمگیری در توده چربی، کلسترول خون، انسولین و HOMA-IR داشتند. آجیل فعالیت متابولیک را در بافت چربی قهوه‌ای افزایش داده و محتوای چربی کبد را کاهش داد.

 

گردو

 

لوئیس سیسنروس-زوالوس، استاد باغبانی و علوم غذایی در تگزاس گفت:

«تعداد چاقی و دیابت در جامعه مدرن سراسر جهان در حال افزایش است، و روند مصرف رژیم غذایی پرچرب یکی از دلایل اصلی آن علاوه بر سبک زندگی و استعداد ژنتیکی است. مردم به دنبال گزینه‌های سالم‌تری هستند و ما اکنون نشان داده‌ایم که گردو ابزار سالمی است که مصرف کنندگان در دست دارند.

این آجیل که قبلاً به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع و چند غیراشباع و فیبر مفید برای قلب شناخته شده بود، حاوی ویتامین‌های E و A، برخی ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و روی است. این تحقیق به مجموعه کارهای رو به رشدی می‌پیوندد که بر روی فواید سلامتی آجیل متمرکز شده است.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، دانشمندان معتقدند مدل موش منعکس کننده متابولیسم انسان است. این مطالعه نشان می‌دهد که فردی با وزن 59 کیلوگرم باید روزانه 22 تا 25 نصف گردو یا 21.6 تا 36 گرم پودر بدون چربی گردو مصرف کند. در 20 نصف گردو 196 کالری وجود دارد.

Cisneros-Zevallos افزود:

«هرچه بیشتر از عملکردهای منحصر به فرد گردو بدانیم، امکانات بیشتری برای تولید محصولات سالم‌تر خواهیم داشت. این کار به توسعه استفاده‌های جدید و محصولات گردویی کمک می‌کند.”

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید