گرایش به نگهداری حیوانات به جای فرزند، تهدیدی برای ساختار اجتماعی

    کد خبر :1126796
گرایش به نگهداری حیوانات به جای فرزند

برخی افراد آن‌قدر به حیوانات خانگی خود وابسته می‌شوند که روابط اجتماعی‌شان را فدای آن‌ها می‌کنند و حتی از انجام وظایف و مسئولیت‌های خود بازمی‌مانند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

این که یک بانوی جوان اعلام کند به جای فرزنددار شدن و با موافقت همسرش، تصمیم گرفته‌اند که حیوان خانگی را جایگزین بچه کنند، آیا چیزی جز نشانه‌ای از فروپاشی اجتماعی است؟

امروزه شاهد هستیم که بسیاری از جوانان به جای در دست گرفتن دست کودکشان، قلاده سگ را به دست می‌زنند و به گردش می‌روند. همچنین، آگهی‌های گم‌شدن حیوانات خانگی با وعده پاداش‌های کلان برای یابندگان در سطح شهر و فضای مجازی دیده می‌شود.

صنعت پت و فروش محصولات مرتبط با حیوانات خانگی از جمله مشاغل پُر درآمد شده است. قیمت‌هایی مانند یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان برای کفش سگ و حدود ۱۱ میلیون تومان برای شانه و موزر حیوانات، به وضوح نشان از این روند دارد. حتی ظرف غذا برای سگ و گربه مدل آرام‌خور با قیمت ۷۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. این فقط بخش کوچکی از هزینه‌های مربوط به حیوانات خانگی است.

حیوانات به ابزار دلخواه انسان‌ها تبدیل شده‌اند و تغییرات ژنتیکی که در آن‌ها اعمال می‌شود، اغلب موجب بروز مشکلات جسمانی و ناترازی‌های درمان‌ناپذیر می‌شود.

وابستگی شدید برخی افراد به حیوانات خانگی‌شان به حدی می‌رسد که به خاطر آن‌ها از دایره ارتباطات اجتماعی و انجام مسئولیت‌های خود خارج می‌شوند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید