کیفرخواست مسئولان بیمارستان نگاه به اتهام نابینا شدن ۹ بیمار

۱۷ مهر سال گذشته، ۹ بیمار پس از انجام عمل جراحی آبمروارید در بیمارستان تخصصی چشمپزشکی نگاه، دچار عوارض جدی شدند؛ برخی بینایی خود را از دست دادند و برخی دیگر ناچار به تخلیه چشم شدند.
پس از ثبت شکایات بیماران، پروندهای در دادسرای ویژه جرایم پزشکی تهران تشکیل شد و آسیبدیدگان برای بررسیهای تخصصی به پزشکی قانونی ارجاع داده شدند.
طبق گزارش کمیسیون پزشکی قانونی، عامل اصلی حادثه دستگاه تزریق سرم چشمی در حین جراحی بوده که بهطور کامل ضدعفونی نشده بود. این سهلانگاری باعث بروز عفونت شدید و در نتیجه نابینایی برخی بیماران شده است.
بر اساس این گزارش، مسئولان بیمارستان به دلیل قصور در فرایند ضدعفونیسازی، ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شدند.
قاضی سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرای جرایم پزشکی، در گفتوگو با روزنامه ایران اظهار داشت: «با توجه به اینکه برخی بیماران بینایی خود را بهطور کامل از دست دادهاند و برخی نیز چشمشان تخلیه شده، کیفرخواست علیه مقصران صادر شده و آنها ملزم به پرداخت دیه کامل یا نصف دیه به شاکیان هستند.»
با صدور کیفرخواست، این پرونده برای رسیدگی قضایی به دادگاه کیفری دو (قدوسی) ارجاع داده شده و قرار است جلسه محاکمه متهمان صبح روز شنبه، ششم اردیبهشت برگزار شود.