کوالکام به‌دنبال ممنوعیت فروش جدیدترین آیفون ها در چین است

    کد خبر :441299

کوالکام در تلاش است تا با استفاده از برخی پتنت‌ها آیفون‌های ۲۰۱۸ اپل را هم به فهرست گوشی‌هایی که فروش آن‌ها در چین ممنوع است اضافه‌کند.

روز دوشنبه دادگاهی در چین با تقاضای اولیه‌ی کوالکام برای ممنوعیت فروش مدل‌های قدیمی آیفون موافقت کرد. براساس یافته‌های این دادگاه، اپل دو پتنت نرم‌افزاری کوالکام را نقض کرده است. در عین حال، کوپرتینو نشینان به‌فروش این آیفون‌های ممنوعه که مدل‌های آیفون ۶ اس تا آیفون ۱۰ را شامل می‌شود ادامه می‌دهند. بنابر اظهارات اپل، درصورت عرضه‌ی این گوشی‌ها با نسخه‌ی ۱۲ سیستم‌عامل موبایل این شرکت (iOS)، رای صادرشده شامل این دستگاه‌ها نخواهد شد. آخرین نسخه از آی او‌اس از نرم‌افزار ساخته‌شده توسط کوالکام استفاده نمی‌کند و اهالی کوپرتینو تقاضایی نیز جهت تجدیدنظر پیرامون رای صادر شده ارائه کرده‌اند.

در نقطه‌ی مقابل، براساس گزارشی که توسط رویترز منتشر شده است، کوالکام در اندیشه‌ی تقاضا از دادگاه‌های چین برای افزودن آیفون‌های ۲۰۱۸ اپل به فهرست آیفون‌هایی است که فروش آن‌ها پیش از این در چین ممنوع شده بود. بر این اساس، فروش سه مدل آیفون ۱۰ اس، آیفون ۱۰ اس مکس و آیفون ۱۰ آر که با سیستم‌عامل آی او‌اس ۱۲ عرضه می‌شوند هم در چین ممنوع خواهد شد.

هرچند به‌ادعای اپل جدیدترین آیفون‌های این شرکت در فهرست گوشی‌های منع‌شده از فروش قرار ندارند؛ اما وکیل کوالکام می‌گوید:

ما در نظر داریم تا از همان پتنت قبلی [که برای ممنوع ساختن فروش آیفون‌های قدیمی‌تر از آن استفاده شده‌بود] برای طرح شکایت در زمینه‌ی سه مدل جدید آیفون استفاده کنیم.

براساس گزارش دیگری که توسط رویترز منتشر شده است، کمیسیون تجارت بین‌المللی ایالات‌متحده (ITC) حکمی که پیش از این در رابطه با ممنوعیت واردات آیفون به ایالات‌متحده صادر شده بود را مورد بررسی قرار خواهد داد. پیش از این ITC اعلام کرده‌بود که حتی در صورت استفاده‌ی غیرقانونی Apple از پتنت‌های کوالکام، جلوگیری از واردات آیفون مغایر با نفع عموم خواهد بود.

براساس حکم صادر شده، ممنوعیت واردات آیفون اثری منفی بر رقابت در بازار مودم‌ها خواهد داشت. در زمان صدور این حکم، کمیسیون تجارت اذعان کرده‌بود که اپل یکی از پتنت‌های Qualcomm را نادیده گرفته است.

قاضی توماس پندر که این این تصمیم را اتخاذ کرده‌بود اکنون بازنشسته شده و در مسند قضاوت حضور ندارد. نتیجه‌ی تجدید نظر در رابطه با رای صادر شده توسط این قاضی احتمالا روز ۳۰ بهمن‌ماه سال جاری (۱۹ فوریه‌ی ۲۰۱۹) صادر خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید