کمبود ۱۷۰ هزار پرستار در کشور/شرط بهبود وضعیت پرستاران
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با یادآوری کمبود ۱۷۰ هزار پرستار در کشور، گفت: سازمان امور استخدامی باید مجوز جذب پرستار را صادر کند.
محمد وحدتی هلان افزود: پرستاری جزو مشاغل سخت است و پرستاران پیش قراولان ارائه خدمات به بیماران هستند و موفقیت طرح تحول سلامت نتیجه تلاش خستگی ناپذیر پرستاران کشور بوده و در واقع با اجرای این طرح حجم کار پرستاران افزایش یافت اما متاسفانه تعداد آنها به همان میزان سابق باقی ماند و همچنین به افزایش حقوق آنها نیز توجهی نشد.
وی، عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از گذشت ۱۰ سال را یکی از دغدغه های جدی پرستاران دانست و گفت: متاسفانه اجرای این قانون به دلیل کمبود منابع مالی ۱۰ سال به تعویق افتاده و هنوز پرستاران چشم انتظار اجرای آن هستند این در حالی است برنامه ششم دولت را مکلف به اجرای این قانون کرده است.
وحدتی افزود: در این رابطه نیاز است دولت در سال ۹۷ با تامین منابع لازم در جهت اجرای این قانون که مطالبه جدی قشر پرستاری گامی جدی بردارد.
وی، بهبود وضعیت پرستاران را در گرو تامین منابع پایدار برای طرح تحول سلامت دانست و ادامه داد: فشار کاری و اضافه کار اجباری پرستاران به میزانی است که برخی پرستاران جان خود را از دست می دهند.
وحدتی از تاخیر در پرداخت کارانه پرستاران انتقاد کرد و افزود: در این رابطه نیاز است فاصله پرداختی میان پزشکان و پرستاران کاهش یابد تا پرستاران به درستی بتوانند وظیفه خود را ایفا کنند.
به گزارش مهر، وی با انتقاد از اینکه شرح وظایف پرستاری شفاف نیست، تصریح کرد: تمامی خدماتی که این قشر ارائه می کنند باید تعرفه گذاری شده و تامین بودجه آن در دستور کار قرار گیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه سازمان امور استخدامی باید مجوز جذب پرستار را صادر کند، گفت: در کنار ایجاد و افزایش تخت بیمارستانی باید جذب و بکارگیری نیروی پرستار نیز در دستور کار قرار گیرد.