کمالوندی: بازرسی‌های آژانس پس از حملات، با مجوز شورای عالی امنیت ملی انجام شد

    کد خبر :1179752
بهروز-کمالوندی

سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد بازرسی‌هایی که پس از حملات نظامی از برخی سایت‌های هسته‌ای کشور انجام شده، با نظر شورای عالی امنیت ملی و در چارچوب قانون مجلس بوده است.

به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی در حاشیه بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی پژوهش، فناوری و فن‌بازار گفت: بازرسی‌های انجام‌شده در ماه‌های اخیر صرفاً به بخش‌هایی از صنعت هسته‌ای مربوط می‌شود که آسیبی ندیده‌اند و این اقدامات با مجوز شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته است.

وی با اشاره به محدودیت‌های حقوقی و امنیتی افزود: برای بازرسی از مراکزی که هدف حمله نظامی قرار گرفته‌اند، باید مسیر و سازوکار جداگانه‌ای تعریف شود؛ چراکه در موافقت‌نامه پادمان، برای شرایط جنگی پروتکل مشخصی پیش‌بینی نشده است. این موضوع بارها به آژانس اعلام شده و هرگونه دسترسی به این مراکز مستلزم توافقی مستقل است.

کمالوندی تأکید کرد: در شرایطی که کشور و تأسیسات هسته‌ای هدف حمله قرار گرفته‌اند، بدیهی است ملاحظات امنیتی در اولویت قرار دارد. فشار برای تسریع دسترسی‌ها نتیجه‌ای نخواهد داشت و اقدامات باید حساب‌شده، منطبق با قانون و با اطمینان از عدم ایجاد خطر برای تأسیسات انجام شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید